Ziua 2 de Peninsula

Hâmmm…ziua doi, ziua doi. Obosite după ziua 1, în ziua 2 de Peninsula ne-am simțit puțin mai bine, cel puțin eu, ușor ușor am reusit sa intru în ritmul festivalului. Stau și mă gândesc că poate lipsa de chef se explică prin faptul că nu sunt o peninsulară adevărată , nu stau la cort. Nu știu cum se face, dar în ziua 2 m-am pierdut de toată lumea, și din nou, nu știu cum se face dar nimeni nu-mi răspundea la telefon.

 

La conferința de presă Kasabian au fost prezenți doar doi membri ai trupei, aceștia aflânduse pentru a doua oară în România . Întrebați ce cred despre viitorul muzicii în lumea asta electro, aceștia au răspuns simplu “Future is us”. De la conferință, am plecat cu bloggerii să-l așteptăm pe Ovi Sârb, apoi țuști la Talent Stage unde clujenii de la Grimus urmau să concerteze.

 

Nu mai e de actualitate faptul că Bogdan Mezofi face show oriunde s-ar afla și oriunde ar concerta, astfel că aseară s-a plimbat lejer prin mulțime cântând “Backseat driver”. “In a glimpse” și “Started” au fost piesele care au electrizat publicul deja obișnuit cu energia Grimus.

 

Grimus a fost încălzirea perfectă pentru Kasabian, astfel că am ajuns la Main Stage într-o formă numai bună de sărit și detrăbălat (ce cuvânt). Am scos tricolorul și l-am mai fluturat pe acolo, Trollcolor, ce mai… Am avut parte de voie bună. Nu sunt prea capabilă să dau explicații ce s-a întâmplat mai târziu, însă m-am distrat.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: