Ziua 1 de Peninsula

Ziua 1 de festival a debutat cu o conferință de presă la ora 13 : 00 cu organizatorii, care ne-au pus în temă cu modificările festivalului de anul acesta, astfel, avem la Peninsula 5 scene față de anii trecuți când aveam doar 4, 3 dintre ele amplasate în locuri noi, astfel Tuborg Main Stage și a schimbat poziția, câștigând prin această mutare, conform organizatorilor, mai mult spatiu.  Kiss Terrace a fost mutată undeva mult în dreapta scenei principale, iar Ciuc Stage s-a transformat în Talent Stage, rămânând în același loc.

 

Concertele la Main Stage au început la 17 : 00 însă noi am ajuns la 18  și ceva, iar atracția principală(la ora aceea) a fost Zdob și Zdub. Multă energie, o comunicare bună cu publicul, în rest nu știu, mie îmi pare rău că au fost puși joi de la 19 : 00, ar fi meritat un loc duminica, dar mă rog. Apoi , lumea s-a mutat la Kiss Terrace, unde urmau să cânte belgienii de la K’s Choice. Eu una nu știam la ce să mă aștept din partea solistei, în primul rând nici  nu știam cu arată acum, am și ratat conferința de presă, și eram tare curioasă. E tunsă scurt. Din păcate am ratat câteva melodii din concert întrucât am fost prinsă cu conferința de presă a celor de la Guano Apes. Au fost tot felul de întrebări, unele în germană, pe care bineînțeles nu le-am putut înțelege , iar majoritatea în engleză.

Din păcate nu ne-am prea plimbat pe la scene, eu nefiind în chef și în temă cu muzica asta nouă, dnb dubstep, etc, am ales să hoinărim până la 23 : 00 când începea Guano.

 

Concertul a început promițător cu melodia “Quietly” , apoi cu  “Oh ! what a night” , melodie de pe noul lor album , însă a continuat aiurea, aproape  plictisitor. Pot spune că m-au omorât cu setlist-ul lor, melodii noi, prea multe melodii noi consecutive, comunicarea cu publicul a fost cam defectuoasă, Sandra și-a schimbat stilul, și nu-i stă bine deloc feminină deși corpul o ajută. La un moment dat m-am pus jos pe iarbă, concertul n-a fost așa cum mă așteptasem iar plictiseala se instala încet încet. Ce-am mai sărit a fost la “Big in Japan” și cam atât, am fost așa enervată că am plecat înainte de final, n-am auazit nici un “Lord of the boards” nimic. La 12 : 30 am hotărât să plecam spe internat, obosite și plictisite cum eram nu prea mai avea rost să stam. Si cam așa s-a desfășurat ziua de joi.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

  • Chiar m-am uitat dupa tine ieri ,dar nu te-am vazut. 🙂 Si mie mi s-a parut cam boring Guano Apes, insa la sfarsit ne-am desfasurat pe Lord of the Boards :)) Poate ne vedem astazi pe acolo…

  • Distractie maxima a fost in ziua o. Doua dintre corturi s-au inchis la 5 dimineata si au fost pline. Iar joi distractia mare continua, ca de obicei, la Freedom! Viata la Peninsula nu se incheie cu ora 24.

Leave a Reply

%d bloggers like this: