Zilele 0 si 1 la Sziget Festival

La oficiul de presa se cam aglomereaza asa ca n-am foarte mult timp la dispozitie sa-mi fac materialele, astfel ca apuc doar sa-mi scriu recenziile pentru iconcert si cam atat. A trecut ziua zero la Szget Festival, pentru a 3-a oara i-am vazut in concert pe italienii de la Lacuna Coil si pentru a doua oara pe suedezii de la Hammerfall, toate acestea in decursul unui an.

Hammerfall ca Hammerfall, i-am vazut si anul trecut, mi-au placut dar nu la fel de mult ca la Peninsula, pacat ca vor intra intr-o pauza de 2 ani. In fine, pana la urma atractia principala a fost tot Cristina Scabbia de la Lacuna Coil. Chestia e ca i-am vazut de prea multe ori intr-un timp relativ scurt si deja am inceput sa le cunosc miscarile, ordinea melodiilor in concert etc.

A fost un concert relativ ok, am prins loc la gard, iar in topul concertelor Lacuna Coil vazute pana acum, showul de la Sziget ramane pe locul 2 dupa spectacolul de anul trecut de la Artmania unde a fost genial. Pe locul 3 vine concertul de anul acesta de la RTC. Desi nu mai aveam nici o speranta, am apucat sa intru in backstage si sa fac poze cu Cristina si Andrea, defapt cu Cristina am si conversat, nici nu-mi vine sa cred ca am chiar facut asta.

De la ziua zero sar la ziua unu,  unde subsemnata a fost purtator de drapel la concertul Hurts, mai ceva ca sexy Tecau la olimpiada. La concertul Hurts m-am simtit bine dar totusi trebuie sa recunosc, concertul Placebo a fost cel mai misto concert la care am fost vreodata pana acum. In multime, cu Alin si Andrei fluturand steagul Romaniei, am reusit sa strangem in jurul nostru aproape 10 romani care au dorit sa ne salute.

Din pacate, aseara am lasat steagul Romaniei arborat la cort, insa cand ne-am intors nu mai era iar sfoara de la cort cu care era legat era arsa.

PS> ignorati fata mea dubioasa

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

Leave a Reply

%d bloggers like this: