Vreau o invitație VIP la Top Day 2012

De ce vreau asta? Pentru că pare o oportunitate bună de a învăța lucruri noi despre e-commerce, de a mă familiariza cu noile tendințe în shoppingul online și nu în ultimul rând pentru că vreau să învăț să câștig mai mulți bani. Cât de boring sună până aici…mă întreb cine va ajunge să citească până aici. Poate doar juriul, care oricum e obligat să facă asta.

 

Nu știu câți dintre voi știu, dar tata este tâmplar de meserie cu peste 18 ani de experiență. Că acum nu mai lucrează în domeniu este altă poveste, ce vreau să spun e că are acasă un mic atelier unde mai face una alta, de exemplu, toate ușile din casă sunt făcute de el și e foarte mândru de asta. De curând am intermediat o comandă de mobilier și am stat eu și m-am gândit: de ce n-aș putea transforma asta într-o afacere? Tata produce, eu promovez și vând pe net…doar că până acolo mai e un mic impediment: eu habar n-am cum aș putea pune toate ideile astea în practică.

 

Cred că avantajele participării mele la Top Day 2012 sunt evidente, vreau să merg ca să nu mor proastă…cel puțin în domeniul ăsta al ecommerce-ului. Participarea la o astfel de întâlnire unde aș avea ocazia să învăț și să iau parte la workshopuri ar fi o oportunitate perfectă atât  pentru dezvoltarea mea profesională cât și a ideilor mele. Vreau multe, dar în fond sunt o studentă ce își dorește doar să învețe cum să se descurce într-o lume în care tot mai mulți tineri și nu numai dau chix.

 

Cu acest post particip la concursul pentru acces VIP la Top Day 2012.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

  • salut, vii de astazi seara la pensiune? eu (siteguru.ro) si manuel (obisnuit.eu) vom fi acolo. daca vii, poate ne vedem diseara la un suc/ bere

Leave a Reply

%d bloggers like this: