Viata de student

Știu că nu reușesc să scriu atât de des pe cât aș vrea, am atâtea pe cap încât nici timp de o bere în oraș nu mai am, s-au apucat temele nefăcute și cursurile la care am fost absentă să se răzbune. Vine sesiunea și cred că o să-mi pic examenele la fundamentele comunicării și la comunicare vizuală. Mă îngrozește chiar și gândul că mai am de scris 350 de cuvinte la tema de la comunicare vizuală și nu știu ce să mai scriu, trebuie predată luni…

 

Alt stres, dar un stres mai mic e și pentru examenul de joi de la comunicare verbală și nonverbală, trebuie să pregătim cu colegii o emisiune. În rest, mă bucur că am găsit cartea lui David Randall, “Jurnalistul universal” la un preț foarte bun, mi-am făcut rost de cursurile lipsă și urmeaza să mă apuc de învățat serios.

 

Nici pe la concerte n-am mai dat, tot lipsa de timp și stresul de la comunicare vizuală. În legătură cu protestele de la Târgu Mureș vă invit să citiți ce-a scris Mihai aici și aici . Eu am plecat la protestul din Piața Unirii și apoi merg să-mi cumpăr pâine.

 

foto: rabbitintheburrow.blogspot.com

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

  • cam asa-i cu viata de student! dar pe frigul asta, jur ca in loc sa iesi la paine si in Piata Unirii mai bine ai sta la caldura si ai bea un ceai de scortisoara:) sau poate un vin fiert:)

Leave a Reply

%d bloggers like this: