Unde am fost?(MuresFotbalMeet part1)

Îmi pică ochii-n gură, dar trag aer în piept și încerc să rămân trează și cu mintea limpede. Din capul locului trebuie spus că experiența MuresFotbalMeet va fi descrisă  în mai multe capitole/posturi, pentru că altfel ar ieși un talmeș balmeș, nu că în mintea mea n-ar fi, dar acum de când am devenit “hatera” oficială a lui Bogdan trebuie să mă ridic și eu la nivelul unui hater adevărat. O să vă zic și de unde mi se trage titulatura asta, dar până una alta, să începem cu :

 

1. Unde am fost?

În urma extragerilor Blogger 6/29 , singura bloggeriță din Reghin prezentă la meet, a fost repartizată la Hotel Continental împreună cu alți 2 norocoși veniți din îndepărtate meleaguri, Cravoia. Oltenii ăștia au fost culmea, dar vă voi povesti de ei în postul viitor(ăla al Sfintei Marii). M-am mirat când am aflat că voi sta singură într-o cameră dublă, inițial trebuia să stau cu nu știu cine, dar până la urmă, din motive organizatorice, am rămas singură, și a fost perfect.

Îmi place să stau singură la hotel, și la Continental a fost fain, condiții foarte bune, nimic de reproșat, paturi bune, așa bine am dormit, păcat însă că  prea puțin.

 

Sâmbătă am luat masa de prânz în Dublin Irish Pub , unde pe lângă primit ecusoane și tricouri, am mâncat și 2 feluri de mâncare cu doar 13 lei. O mâncare foarte foarte bună, chiar și oltenii au fost impresionați de ea, însă pe lângă mâncare, Dublin-ul m-a surprins și cu muzica live de foarte bună calitate. Mie mi-a plăcut.

 

Socializarea în offline a avut loc și în alte  locuri decât pub-uri și restaurante, și aici mă refer la evadarea din Târgu Mureș ,la Sângeorz, la Apollo , unde dragii de bloggeri s-au relaxat la SPA. Eu având probleme de natură “muierească” , am rămas pe terasă la o bere buuuună și rece cu “trei olteni, un moldovean și-o adeleancă stăteau la masă” .

 

Surpriza plăcută a serii a venit din partea celor de la Peninsula.ro , care au oferit acreditare de presă tuturor bloggerilor prezenți în schimbul unor articole de promovare a festivalului. Eu oricum faceam articolele alea și fara acreditare, dar acum, că pot s-o obțin….ieeeeei . Aștept august, aștept Artmania dar în special Peninsula, va fi prima mea acreditare de presă.

 

PS : revin și cu partea a doua a MuresFotbalMeet

 

PPS : mâine am bacul și eu tot weekendul am ținut-o într-o veselie…..frumos îmi stă….da Doamne sa nu-mi pice “Morometii”

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

Leave a Reply

%d bloggers like this: