Travka in Bastionul Dogarilor

Iată că după mulți mulți ani în care Travka ne-au ocolit, a venit și rândul nostru, al mureșenilor, să-i vedem pe moldovenii care în primul lor concert după reînființare au strâns la un loc 1500 de persoane. Concertul a început cu o întârziere de 1 oră și jumătate față de ora programată, asta până s-a mai strâns lume în Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală.

 

Prețul unui bilet a fost de 15 lei, puțin mai piperat decât în primăvară, dar muzica bună trebuie susținută. Eu personal mă așteptam la o prezență mai numeroasă a spectatorilor și din ce-am văzut pe facebook, mulți au dat attending la eveniment însă nu și-au făcut apariția.

 

Setlistul a fost unul variat, în el regăsindu-se atât melodii de pe primul album cât și de pe al doilea. Piese ca “Fetele-n lună”, “Urban Violent” sau “Vreau să simt Praga” au făcut deliciul publicului iar “Corabia nebunilor” am cântat-o cu toții. Deși în fața unui public restrâns, per total baieții și-au făcut treaba bine, puțin cam letargici dar au fost ok. Mi-a plăcut, solistul s-a plimbat prin public și i-a stat bine, oricum, din punct de vedere al energiei nu se poate compara cu Bogdan Mezofi de la Grimus.

 

Publicul cerea “Înger sedat” însă din păcate trupa n-a putut îndeplini dorința acestuia astfel că pe lângă melodia amintită, aceiași soartă a avut și “Zâmbetul tău”. Concertul s-a încheiat puțin înainte de ora 01 :00 fără bis neprogramat, că cel programat a fost executat fără prea multe insistențe.

 

După concert s-a dat drumul la afterparty, muzică bună, bună bună că acum mă doare gâtul de la headbanging și nici n-am dat foarte mult din cap, n-am antrenament. Reghinul a fost reprezentat doar de 2 persoane, subsemnata și Paula Gheorghe, o fostă colegă din generală. Pentru mine a fost primul drum lung de când am permis, prima dată în Târgu Mureș, a doua oară când am condus noaptea.

 

Eu n-am înțeles un singur lucru, de ce solistul( George Gâdei) n-a vrut să facă poză cu Paula…dacă era fată urâtă aș fi înțeles, dar așa…mă rog, artiștii ăștia… Chiar și Sharon den Adel a acceptat să facă poză cu urâta de mine…

 

Din respect pentru solist, n-o sa pun poza in care sa-i apara fata.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 5

Leave a Reply

%d bloggers like this: