Topul murăturilor

Pentru că românii sunt mari amatori de murături și în general murează tot ce prind, vă invit să vă votați murătura preferată, iar cine mă convinge printr-un comentariu că murătura lui preferată e cea mai tare, primește din partea mea un borcan de ardei murați sau castraveți, la alegere. Nu e nici o glumă, fac predare personală în județul Mureș sau Cluj, iar pentru cei din țară…mmm, negociez eu cu zgripțuroaicele de la poștă.

 

Trebuie să recunosc, mai mănânc din când în când murături, printre preferatele mele se numără varza murată, gogonelele și ardeii, e adevărat, cu castraveții nu prea cochetez pentru că nu-i mai face nimeni ca bunica însă mă descurc și cu cele de mai sus. Țin minte că eram o dată la bunica și a murat ceapă ….ceapă de aceea mică mică de se plantează primăvara, în fine, aia a fost printre cele mai de vis murături însă la fel, n-o să mai mănânc.

 

Eu în acest chestional o aleg ca regină a murăturilor pe vestita gogonea, voi? Btw, dacă aveți și alte propuneri decât cele din poll vă rog frumos să-mi ziceți ca să modific, le-am pus pe astea mainstream.

 

[poll id=”2″]

 

 

PS: asta-i o roșie din producție proprie, nu a fost murată dar a fost foarte bună

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 28

Leave a Reply

%d bloggers like this: