Top Murătura la final

Timpul a trecut, voi ați votat, ați comentat iar acum a venit momentul adevărului, decernarea titlului de “Cea mai tare murătură”. În total au fost 66 de voturi, din păcate orgoliile au fost mari, astfel că gogonelele au fost sabotate. Deși gogonelele se află pe primul loc cu 32 de voturi, nu le pot declara câștigătoare pentru că eu n-am fost destul de precaută și nu am reușit să împiedic fraudarea topului. So, GO-GO-nelele au fost descalificate. Astfel, 24% din respondenți au considerat că trofeul “Cea mai tare murătură” ar trebui să meargă către tradiționalii și clasicii CASTRAVEȚI MURAȚI. Aceștia au obținut 16 voturi și aprecierea multora dintre cei care au comentat postul. Pe locul 2 se situează ardeii murați, locul 3 este ocupat de alte murături iar pe 4 avem varza murată.

 

Din păcate, din cele 16 comentarii doar 9 au fost valide, astfel că la tragerea la sorți(btw, am schimbat modalitatea de acordare a premiului) au participat doar 9 persoane. Fericitul câștigător al ardeilor murați este o câștigătoare, e vorba de Laura care între timp a primit castraveți de acasă dar n-are ardei. Castraveții murați vor lua drumul Târgu-Mureșului, astfel Mircea Recheșan va primi borcanul magic, borcanul cu castraveți.

 

Mai jos aveți două print screen-uri cu tragerea la sorți(n-am făcut video că nu știu). Premiile vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil, nu știu când, dar vă anunț. Din cauza unor neînțelegeri cu tata, mi s-au trimis alte muraturi decat cele cerute așa că deocamdată nu pot înmâna premiul.

 

Îmi cer scuze fata de cei care au votat gogonelele o singură dată, asta e, n-am avut ce să fac, a trebuit să pedepsesc cumva actul ăsta de fraudă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 9

Leave a Reply

%d bloggers like this: