Teo si muzica

Deși sunt complet afonă și n-am reușit să învăț să cânt la nici un instrument muzical, dintotdeauna mi-a plăcut să ascult muzică, am început timid la radio, apoi cu banii de colindat de la un Craciun oarecare mi-am luat casetofon și casete, mai târziu tot așa, mi-am strâns bani de un walkman (cu caseta), am ajuns și la CD-Player ca intr-un final să sfârsesc într-un iPod, dar nu despre asta vreau să vă vorbesc. Timp de aproape 19 ani au fost momente și momente, unele bune, altele rele, însă mereu s-a găsit o melodie care să fie ascultată obsesiv într-o oarecare perioadă din viața mea.

 

1. Cel mai vechi cântec pe care îl știu încă din fragedă pruncie e “Wind of Change” de la Scorpions. Pentru că am un fost un copil teribil și îmi plăcea să fluer, pe la 8-9 ani stăteam cocoțată pe garduri și flueram intro-ul.

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/claudiu57/8aa2f292957b92[/trilu-audio]

2. În 2002 am avut un șoc când le-am vazut pe fetele de la Tatu sărutându-se în direct la televiziuea națională în plin recital la Cerbul de Aur. În 2002 aveam 10 ani. Țin minte că în vara respectivă, caseta pe care era înregistrată a melodie Tatu a circulat intens de la mine la Coco.

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/ellenita/b2217d1860eb71[/trilu-audio]

3. Pe clasa a 8-a mă simțeam fooooooarte diferită de ceilalți, bineînțeles, eram și foarte retrasă și închisă în carapacea mea. Sfârșitul școlii generale și începutul liceului a reprezentat pentru mine și începutul perioadei în care ascultam rock. La început m-am axat mai mult pe trupele astea mai ușoare, The Rasmus, Evanescence… Nu eram ca celelalte fete, și ce mă mai chinuia…

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/cyani22/e02a0a89816c59[/trilu-audio]

4. În 2007, cand aveam doar 15 ani, imediat după accident, mă trezeam cântând “I want to die” de la Mortal Love. Încurajator, nu? Bine că pe lângă “I want to die” mai ascultam obsesiv și Evanescence – “My Immortal” . În 2007 a început perioada de rebeliune, perioada în care mă îmbrăcam doar în negru și eram un wannabe rocker, mă rog, nu prea mi-a ieșit, but, I wanted to die :))

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/ria33/75f28dc466c18d[/trilu-audio]

5. În 2011, pe ultima suta de metrii a clasei a 12-a și până la Bac, ascultam obsesiv AC/DC, “Highway to hell”. Într-adevăr, mă îndreptam spre iad, venea bacul iar mie îmi păsa prea puțin. Trebuia să mă vedeți la petrecerea de absolvire, în fustă, sărind și cântând melodia asta cu Coco.

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/rework/87b23e8ee5d3d2[/trilu-audio]

6. În noaptea în care am aflat că am intrat în sfârșit la facultate, după mari emoții, am ascultat doar “Dream On” de la Aerosmith, nu știu de ce, dar mă făcea să mă simt împlinită, și mândră că am realizat ceva, și că puteam să mor în următoarea clipă.

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/MeNoName/950d597ab80f70[/trilu-audio]

Voi ce melodii obișnuiați să ascultați la modul obsesiv?

 

 

PS : dați și voi clickuri că nu mă pricep deloc să fac pluginul de trilulilu să meargă

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

Leave a Reply

%d bloggers like this: