Teo abordeaza un nou stil

Mihai îmi sugera undeva prin vară, că ar trebui să găsesc ceva anume și să mă bag pe-o nișă. N-am reușit să găsesc ceva despre care să scriu, să-mi placă și să prezinte interes din partea publicului, dar cum posturile din ultima lună de pe blog se referă mai mult la viața de student la jurnalism, m-am gândit că n-ar fi rău să mă bag pe chestia asta. Adică să fiu un mic ghid pentru liceenii nehotărâți care poate ar vrea dar încă mai au rețineri, care și-ar dori dar cu siguranță nu știu la ce să se aștepte din partea unei astfel de școli.

 

Probabil n-o pot numi nișă, dar cred că pe mine, acum un an, m-ar fi ajutat enorm un blog cu articole de genul, doar că ghinionul a făcut sa nu găsesc în tot “enternetu” ăsta mare, ceva  asemanator, doar bloguri eșuate de jurnaliști ocupați, ceea ce poate deveni și blogul meu, însă am să încerc să mă țin de ceea ce sunt pe cale să încep. Poate dacă găseam niște articole bune nu mai eram studentă la jurnalism.

 

Bineînțeles, ca s-o iau pe calea asta lăturalnică, ar trebuit să schimb numele blogului în primul rând, și în al doilea rând să scriu conținut numai și numai despre ceea ce se vrea a fi noua temă a blogului, însă nu cred că se va întâmpla așa. Da, voi scrie despre facultă, în principiu pentru liceeni, dar voi scrie și alte chestii care întâmplător sau nu, au legătură cu faculta și viața de student în sine.

 

Idea schimbării vine și de la faptul că am prea puțin timp liber să scriu ceva insignifiant, trebuie să abordez alte teme, nu mai pot scrie de colega din patul de sus care ieri dimineață la 06:30 spărgea gheața din congelator și nici de ce fel de supă la plic sau mâncăruri inventate am mai mâncat eu prin camin. Nu vreau nici să-mi alung vechii cititori cu articolele mele viitoare, am să încerc să fac tuturor pe  plac, pentru că la fel cum un jurnalist nu scrie pentru el, nici un blogger care se respectă n-o va face pentru propria persoană.

 

PS: mulțumesc colegului meu Paul Pop pentru că îmi dă câte un șoc electric și pentru că a fost alături de mine atât la bine cât mai ales la rău, cine știe, știe.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

  • eh :)) fiind un blog personal oricum va fi mai mult despre tine decat despre orice altceva 😀 prin experientele tale te vom cunoaste pe tine. acuma depinde de tine care parte o vom cunoaste

  • Căbuț ( ;)) ), blogul tău a devenit bookmark, să fiu sigură că nu mai ratez niciun articol 🙂

    P.S. Asta s-a întâmplat înainte de a vedea ce ai scris aici, dar bookmark-ul nu se va șterge 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this: