TEDxReghin

Reghinul va avea parte de o nouă conferință TED, vineri, 20 septembrie, cu începere la ora 19.00. Evenimentul va avea loc în pub-ul Dogma, iar accesul costă 10 lei. Ideile speaker-ilor vor gravita în jurul temei principale, “A source of inspiration“, astfel publicul va avea ocazia să asculte poveștile a 5 oameni care au avut puterea de a face ceva diferit. 230433_202659603106693_1708374_n

 

Razvan Rusu va vorbi despre Dulceața lu’ Răzvan, businessul pe care a reușit să-l dezvolte în doar un an si jumătate, Laurențiu Pop s-a întors de curând de pe cel mai înalt vârf al Europei și își va împărtăși experiența, Vlad Fiscutean, primul român care a vorbit pe o scenă TED va fi și el prezent, Iunia Pașca cu prima ei carte, “Prin lume, spre mine“, și ultimul dar nu cel din urmă, Iulian Nichita, aventurierul pe pluta din PET-uri.

 

Am început destul de telegrafic, cam așa scriu eu o știre. Asta însă nu se vrea a fi o știre, nici a postare de blog nu prea seamănă(după început), ce e mai important e că vineri are loc o chestie foarte mișto în Dogma. N-am fost niciodată la o conferintă TEDx, pe cea de anul trecut de la Reghin am ratat-o, în timp ce la Cluj ba nu aveam bani de mers, ba eram ocupată. Urmăresc conferințele TEDx, în special pe cele legate de educație și de sistemul educațional, asta mă interesează.

 

Sper tare mult să ajung și vă recomand și vouă, celor care sunteți din Reghin sau împrejurimi, să mergeți. Razvan Rusu are o poveste foarte faină cu dulceața lui, sunt foartefoartefoartefoarte curioasă să-l ascult pe Vlad Fiscutean, tăticu’ paginii Români Celebri. Am și eu un hobby, mai merg pe munte uneori, de aceea o să încerc să nu ratez speech-ul lui Laurențiu Pop, plus că face și niște poze foarte faine.

 

Deci ne-am înțeles, da? Vineri, ora 7, la Dogma, TEDxReghin.

Sursă foto: facebook.com/tedxreghin

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: