Sziget 2013

Salutari de la maghiari! Pentru al doilea an consecutiv am fost acreditata la Sziget Festival, m-am cam imbolnavit cu drogul, asa ca voi fi corespondentul iconcert.ro la Insula Maghiara. E abia ziua -1 si urmeaza o saptamana intreaga de distractie, de aceea profit de laptopul de la cortul de presa ca sa scriu acest post. Posibil ca in urmatoarea saptamana sa nu mai apara nici un articol aici, principala mea prioritate fiind realizarea materialelor, insa spun asta si pentru ca in zilele urmatoare se va sta la coada pentru laptopuri. http://instagram.com/p/cpHBQeP1fn/

 

Soarele e foarte puternic aici, noroc ca ne-am gasit loc la umbra si bonus avem si iarba. Avem vecini olandezi, iar vizavi sta un grup de francezi ce se balacesc intr-o piscina pentru copii, nu cred ca o sa avem probleme. Uimitor cate femei gonflabile exista pe aici, Albe, negre, mulatre, de toate.

 

Scriu fara diacritice ca tastaturile iar sunt in maghiara, engleza, rusa, islandeza, congoleza dar fara romana, si sa fi instalat limba tot nu m-as fi descurcat cu tastele astea, mult a mai trecut. Asta e festivalul pe care l-am asteptat tot anul, sa inceapa distractia!

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: