Sunt blogger acreditat Peninsula

Da. Sunt și eu un amărât de blogger acreditat la festivalul Peninsula. Dintr-o greșeală (sau nu), s-a nimerit să mă aflu la timpul potrivit în locul potrivit, adică la #MureșFotbalMeet, și așa am primit acreditarea. Eu defapt sunt un nimeni în drum, n-am notorietate, n-am carismă, n-am prea mulți vizitatori, nu mă pricep la editat teme wordpress, scriu un jurnal/blog care bineînțeles că nu prinde, am fost catalogată și heităriță, lumea nu-mi prea comentează posturile, cum ar veni, sunt un fel de Nemo în chiloți de tablă.

 

Am acreditarea, o să merg la Peninsula , și o să mă fac de rușine ca blogger mic și neînsemnat ce sunt. Experiență în social n-am, emoții am, aparat foto mai de Doamne-ajută n-am, tupeu n-am, gură mare am doar când nu trebuie, prea sociabilă nu sunt, și hop țop mă trezesc la Peninsula.

 

Revenind la aparatul foto, mi-e și rușine să mă duc cu pozatorul meu. Să luăm lucrurile pas cu pas. Am un amărât de FujiFilm S5500 .

 

– aparatul meu e din 2004

– aparatul meu e un bridge.

– aparatul meu e depăsit.

– mi-e rușine să merg cu rabla asta între jurnaliștii ăia fioroși și bloggerii ăia mândrii, toți cu DSLR-uri.

– mi-e rușine și să nu merg cu nimic.

– bineînteles, cine și-ar împrumuta aparatul foto? Chiar și pe bani(aș fi dispusă să ofer)?  Nimeni.

– nu vreau să par stupidă.

 

De când am aflat că cei de la Grimus vor cânta pe una din scenele festivalului, mi-am pus în gând că ăstora trebuie să le iau un interviu, așa amărâtă cum sunt, blogger insignifiant, dar…poate au un moment liber și îmi vor răspunde câtorva întrebări. Îmi plac foarte mult, deși am fost doar la două concerte. Nu știu ce trebuie să fac ca să obțin chestia asta dar mă interesez și încerc să nu mă las. De la ei vreau interviu, in rest o sa fiu atenta la conferintele de presa,prind bine, si de ce nu, poate cateva poze cu artistii, daca nu par deplasata si daca gasesc aparat. Călin sper că mă ajută, el e student deja la jurna, eu doar urmează.

 

Una peste alta, mâine îmi fac bagajul, miercuri plec. Da dragilor, vara asta a funcționat “norocul prostului” la greu, bilet la Bon Jovi, bilete la Artmania, acreditare la Peninsula, însă nu e în totalitate al “prostului”, e și al “vigilentului” și al bloggerului de” clasa inferioară”. Ne vedem la Peninsula!

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

  • Dintotdeauna ai avut o impresie asa naspa despre tine?

  • “All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think we become.” – Buddha

  • Femeie, alte probleme mai ai?…lasa lucrurile sa curga, nu ma fi stresata! Don’t wory, be happy! Ne vedem acolo si bem o bere!

  • sa stii ca aparatul ala poate face minuni chiar daca il subestimezi!

  • Mai usor cu auto-discreditatrea 🙂 iti iei aparatura, asa “modesta” cum spui tu ca e, bagajelul de cuvinte si ,sa nu uitam, acreditatea! si o sa iasa totul numa’ bine. Distractie cat cuprinde la Peninsula si asteptam impresii si toate cele 🙂

  • da’ stiu ca dormeam cand am scris commentul ala :)) hai cu “discreditarea” si “acreditarea”. Ptu!

Leave a Reply

%d bloggers like this: