Stinge lumina, aprinde veioza

Aproape 2 săptămâni n-am avut internet în cămin, motiv pentru care fiecare locatară a camerei “n” din căminul “Ț” Hașdeu și-a găsit alte preocupări, una s-a pus pe citit, alta s-a pus la seriale și alta pe cântat. Și toată ziua n-am auzit decât “a, a, a, a,a,a ta, a,a, a, a, a ta”, “tratează fata cu respect, fii pe fază” și “stinge lumina, arată-mi calea, pune mâna pe mine, simte chemarea inimii mele”.

Având în vedere condițiile de coabitare expuse mai sus, frânturi din melodiile respective mi-au intrat în memorie și fredonam și eu de “cultă” și enervantă ce sunt, însă un mic detaliu trebuie precizat, eu nu ascultasem melodiile în varianta lor originală. După aproape 2 săptămâni s-a produs minunea, administrația a catadicsit să curețe rețeaua wireless a căminului de viruși iar subsemnata a putut să-și reia activitatea pe blog și facebook.

Că vorbeam de facebook, văd în dimineața asta postarea unui coleg cu clipul lui Ruby – Stinge lumina și decid că ar fi mai bine să mă informez, dau click. Și ce să-mi vadă ochii? O duduie care se unduiește pe lângă un nene în timp ce cântă versuri stupide și incită la acte reproducătoare cu un mai mare sau mai mic grad de perversitate. Pentru că sunt o masochistă, am căutat melodia pe youtube și m-am pus pe citit comentarii din care am făcut o selecție.

Melodia trebuia să se numească Ruby – Trage apa

Ruby feat. Fuego – Impodobeste Lumina

Stinge lumina/Aprinde becul/Bagă mâna în priză/ Simte curentu

Aprinde lumina, arata calea/ Pune mana pe mine, deschide camara/ Cu gogonele, cu gogonele

Mai trist e că melodia asta merge pe radio, Tv, youtube și adolescenții chiar o ascultă. Și una de la mine: “Stinge lumina, aprinde lompașu”.

foto> mp3tel.ro

PS: am ales sa ilustrez acest material cu poza de mai sus deoarece pozitia respectiva o prinde cel mai bine pe Ruby

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 9

Leave a Reply

%d bloggers like this: