Stefana Tintosan

Azi premiem câștigătorul concursului din postul trecut. Ștefana Țintoșan a găsit greșeala din titlul blogului și astăzi primește un post dedicat . Încă pentru 4 zile, ea este elevă în clasa a XII-a, și surpriză, suntem colege de clasă :)). Stă în banca din fața mea, împreună cu Smaranda, dar mi se pare mai detreabă ca Smaranda pentru că e o fire caldă, nu se enervează așa repede, e foarte tolerantă și îmi împrumută mereu pixuri că eu nu prea catadicsesc să-mi aduc .

 

Citește cărți bune și e foarte bună prietenă cu Smaranda, dar repet, Ștefana e mai detreabă. În primăvara asta a ocupat locul I la olimpiada județeană de engleză, deci avem cu ce să ne mândrim. Orele de educație fizică le petrecea cu Smaranda la bibliotecă, ele fiind scutite, și cât mă enerva chestia asta, că ele sunt la bibliotecă în timp ce noi facem tot felul de exerciții.

 

Lumea le mai spune câteodată Surorile Șuș, dar destul de rar, de obicei când nu vor să lase nimic de la ele. Lumea e răutăcioasă, mie îmi place Ștefana, îmi place că nu se enervează când eu mă maimuțăresc și că nu îmi spune să tac, ca toți ceilalți.

 

Ce nu-mi place la ea ? Că niciodată nu șoptește la teste, la fel face și Smaranda și mă disperă, dar eu sunt buna și le șoptesc lor. Poate ai observat dragă Ștefana, că Smaranda e cam peste tot unde ești tu, sau poate invers, nu știu, nu poți fi caracterizată fără ea, și asta nu e neaparărat de rău, dar parcă nici de bine. Scuze dacă am zis ceva greșit, așa văd ochii mei . Merci că ești o cititoare fidelă a blogului .

 

PS : sper că nu v-ați supărat că am pus poza

PPS : cea din dreapta e Ștefana

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

  • Nu as avea de ce sa ma supar, chiar ma bucur ca ma vezi asa. Normal, ca si fiecare om, am si eu calitatile si defectele mele pe care trebuie sa le suporti inca patru zile 😀 Insa, sper ca nu a fost asa de greu de “trait” impreuna cu mine pentru acesti patru ani.
    Stiam ca eu si Smaranda suntem impreuna mai tot timpul, insa nu stiam ca nu pot fi caracterizata fara ea. Sunt de acord ca nu e un lucru foarte bun.
    Multumesc frumos pentru post!

Leave a Reply

%d bloggers like this: