Status changer sau cum sa “ne distram”

Probabil ați văzut sau vi s-a întâmplat zilele astea să vă fie schimbat statusul de necunoscuți. Ei bine, mie mi s-a întâmplat. Nu știu eu să explic în termeni tehnici procesul, însă e vorba despre un site, unde bagi id-ul respectivei persoane și statusul ales plus un cod captcha și gata, l-ai schimbat.

 

Ieri după-masă mă uitam la un film. Atât de plictisitor era filmul încât am adormit, și nu oricum, ci cu mess-ul deschis. Să tot fie vreo oră jumătate în care am trans pe dreapta, timp în care la statusul meu apărea falnic ultătorul text: “Îmi place să sug:*” . Intră lumea pe mine, mă întreabă ce-am pățit, eu dorm like a boss.

 

În sfârșit mă trezesc și eu, văd minunația, până mă mișc de două ori să încerc să blochez, statusul meu iar se schimbă. Ce credeți că apărea de data asta lângă poza mea? “Sunt lesbi.Se oferă vreo fată?” ….interesantă legătura dintre mesajul anterior si cel de acuma.

 

Problema era că aveam și id-uri mai oficiale în lista de mess, și a fost aiurea să fiu trolată în felul ăsta. Soluția la chestia asta e să dai ignore tuturor celor care nu îți sunt în adress book. Din fericire, tipul care a făcut porcăria asta de site sau program ce-o fi, a introdus taxarea, așa că mai poți schimba statusurile altora doar dacă plătești 5 euro, și cum românul e zgârcit…

 

Aveți grijă de voi!

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: