Spovedanie online

Ei bine, DA. Da, recunosc părinte, am păcătuit, homepage-ul meu e google.com, folosesc numai firefox deși mai țin și câte o opera mică pe lângă casă, stau pe twitter toată ziua și îmi bârfesc prietenii de pe facebook. Iartă-mă Doamne că nu știu ce fac, îmi vorbesc colegii de facultate de rău, spun lumii cât sunt de leneși și cât de non-jurnaliști wanna be sunt, iartă-mă că nu sunt mulțumită de profii ăia care îți dictează “cinjdemii” de pagini de curs.

 

Cu rușine spun că mai folosesc și torentele, dar să știi că o fac cu moderație, doar o dată la o lună, când vin acasă, în cămin nu ne dă voie cu așa ceva. Încă mai pun melodii ca disperata de pe youtube pe facebook, dacă se poate să mă ierți și să-mi dai canoane să mă dezobișnuiesc. Am și o veste bună pentru tine Doamne, am lăsat-o mai moale cu mess-ul, acum îl țin deschis doar ca să-mi pun blogul la status.

 

A doua veste bună ar fi că m-am cam lăsat de cumpărături de pe okazii.ro, numai vânzători dubași, însă acum trebuie să vin cu vestea proastă, am devenit dependentă de foursquare la modul că peste tot unde mă duc(nu beau și…) trebuie să dau un check in. Trebuie să mărturisesc că m-am folosit de statutul meu de studentă la jurnalism ca să strâng falăuărși pe twitter, mi-a reușit și nu prea.

 

Și nu în ultimul rând, fără nici o legătură, Doamne iartă-mă că mi-am terorizat colegele de cămin cu gura mea asta mare, dar iartă-le și pe ele pentru diminețile alea când spărgeau gheața din congelator, sau când plecau dimineața la facultă și sunau pungi și trăgeau fermoare sau când m-au înnebunit cu “ai se ti pego”-ul  vieții.

 

foto: debbieohi.com

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

  • deci “ai si eu te pego” e cel mai tare cantec din lumea asta … si tipul care canta e idolul barbatilor din lumea intreaga. e singurul om care le promite fetelor ca el vrea sa le prinda si sa le futa si toate sunt in limba dupa el :))

  • Hai ca si eu m-am saturat in ultimul hal de melodia aia… de Revelion, m-am certat cu doi prieteni ca pusesera pe repeat melodia si nici nu puteam sa fac gratarul si eu ca tot omul…

Leave a Reply

%d bloggers like this: