Si engleza… UPDATE

Ieri am dat bacul scris la engleză, azi am scăpat și de orăl… În mare parte a fost ok, deși am mai avut unele greșeli mă aștept la un B2. Am intrat destul de degajată în sală, având în vedere că profele care mi-au predat 4 ani îmi erau examinatori, n-am avut prea multe probleme cu emoțiile. Mi s-a părut că am vorbim destul de mult, chiar dacă uneori pe lângă subiect. La punctul 1 am spus o semi-minciună si cred ca profele s-au prins, la punctul 2 mi-am ales prost exemplul și la punctul 3 am fost în elementul meu.

 

Nu sunt mulțumită în totalitate de mine, dar am venit acasă bine dispusă și foarte somnoroasă. Am dat pe niște amărâte de pastile “de concetrat” 20 lei, m-am interesat de bilete la Peninsula, deocamdată nu se găsesc în Reghin. Mai am 3/7 examene.

 

PS : vor fi camere la scris

 

PPS:  12 C, stati tunati ca maine pun rezultatele

UPDATE : Rezulatele le pun doar maine(adica joi) pentru ca nu sunt afisate inca. In seara asta ajung camerele la scoala si de maine va incepe operatiunea “montatu’ camera ” .

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

  • Keby,si eu m-am interesat ieri si gasesti bilete pt Peninsula saptamana viitoare la Germanos:D.dragut de tine ca ai si reducere cum esti cu BACul

  • Poate era alta tipa,eu cand am fost asa mai spre seara era o tipa tare draguta,mi-a zis ca nu le merge imprimanta si ca pe saptamana viitoare rezolva situatia si mi-a si dat un numar de telefon la care sa sun saptamana viitoare.

  • Si eu am incercat la Germanos si nici mie nu mi-a zis nimic, doar ca nu poate sa-mi dea bilet 😐
    De-abia astept sa vad ce rezultate o sa fie la engleza. Daca iar luam toata clasa experimentat… :))

Leave a Reply

%d bloggers like this: