Se apropie Peninsula

Au mai rămas 41 zile până la Peninsula Tuborg Greenfest, iar cei care încă nu și-au luat bilet ar fi bine să profite de oferta de prețuri cât mai repede pentru că se va încheia curând. Astfel, până mâine, 15 iulie, biletele vor avea un preț special de 179 ron, iar anumite categorii de persoane pot beneficia de prețuri mai speciale decât prețul special,  elevii care și-au dat anul acesta bacul au abonamentul de 4 zile la 159 ron, din păcate pentru organizatori, anul acesta se pare că vor scădea numărul vizitatorilor adolescenți tocmai datorită ratei mici de promovabilitate la bac.

 

Pentru studenții din Cluj Napoca și Târgu Mureș care au Studcard, Peninsula Tuborg Greenfest vine cu o reducere la abonamente 10 lei, astfel prețul unui abonament până în 19 august va fi de 169 ron. E drept, 10 lei nu e mult, dar cu 10 bei 2 beri și tot e ceva. Între 16 iulie și 24 august ora 12 : 00 abonamentele pot fi achiziționate la prețul de 199 ron, iar la fața locului, acestea vor costa 240 ron .

 

Eu aveam abonamentul cumpărat încă din 18 iunie, însă după MureșFotbalMeet am aflat că voi avea acreditare la festival, așa că biletul meu ori va fi vândut ori voi organiza un concurs pe blog și îl voi oferi ca premiu, mă mai gândesc.

 

Anul ăsta, printre artiștii ce vor cânta la festival se numără și Within Temptation, Guano Apes, Hammerfall, K’s Choice, Kasabian, Gentleman și mulți alții. Programul cu artiștii și zilele în care cântă îl găsiți AICI . Cam atât ar fi de spus deocamdată, cine mai vine la Peninsula? Cu cine mă mai întâlnesc? 😀

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 5

Leave a Reply

%d bloggers like this: