Scurt

Să se știe:

– nu cei din XI C au făcut bannerul (cearceafurile), ci eu, Mădălina Hogea și Flaviu Boar din 10 A. N-ar fi corect să se aleagă alții cu laudele de pe munca nostră.

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 11

 • deci da,ai dreptate…ca deja se laudau unii:P:))

 • Am corectat. Imi cer scuze pentru greseala, e in totalitate a mea, si va multumesc de atentionare.

 • cine se lauda?nu noi l-am facut si nici nu am facut gura mare cum ca noi l-am fi facut.si de existenta “bannerului” nici nu am aflat ,numai la festivitate.in fine,mi-ar fi placut sa stiu si parerea voastra despre cum v-am facut clasa.ca am muncit ceva la ea,sa stii:)).TEODORA XI C

  • In general, cam toti au fost multumiti de cum arata clasa. E adevarat, ati muncit mult, mai ales la baloanele alea… Eu am vrut sa iau pe cineva din clasa voastra sa ne ajute la festivitate cu cerceaful, dar cum mi s-a zis ca nu ma pot baza pe clasa voastra(pot sa dau numele cui a afirmat asta ), ca nici tuburile de confetti nu vreti sa le deschideti, am cautat ajutor in alta parte.
   Tio, nu mi-o lua in nume de rau, nu am pretins ca voi, cei din 11C va laudati, ci doar ca altii va lauda pentru ceva ce n-ati facut. In fine, clasa cum am mai spus, a fost frumos decorata(eu am o problema personala cu hartia creponata, dar nu ma baga in seama). Mie mi-au placut textele de pe tabla iar coridorul a fost o surpriza placuta. In numele clasei 12 C, va multumesc ca ati strans bani si ne-ati decorat clasa.

 • Cu greseala fara greseala, a fost super ideea cu cearceafurile.Nu cred ca si-au dat seama chiar asa multi, sau na…

 • Drama clasei a 12-a :X

 • Nu ti-o iau in nume de rau.tabla era opera mea:)),in rest fiecare s-a straduit sa va faca clasa sa arate cat mai bine,desi eram foarte putini dintr-o clasa de 31.si mie mi s-a parut ca a iesit cat de cat ok si din pacate am auzit comentarii naspa de la cineva de la voi din clasa in legatura cu pasii,ba ca erau copiati dupa nush cine de la liceul 1 ba ca ne-am batut joc de voi ca v-am pus pasii aia.hai frate,noi am pus bani sa va facem clasa asa si ne-am straduit ca sa fie “o bataie de joc”?/:).adica mi se pare ceva fara sens.in fine,mi-am zis parerea doar:D

  • E bine ca iti exprimi opinia. \Ce sa zic, mie pasii mi s-au parut cei mai interesanti, plus ce era pe tabla, acum nu mai are rost sa ne criticam, a fost frumos ce ati facut, frumos si de bun simt.

 • Se putea si mai bine,dar am facut ce am putut.merci:)

Leave a Reply

%d bloggers like this: