Schimbare

Sunt atât de multe lucruri pe care aș putea să vi le spun despre viața de student în Cluj, sau viața din căminele studențești și totuși parcă acasă aveam mai multă poftă să scriu deși avea mai puține subiecte. E destul de ok, ar cam trebui să-mi pun lacăt pe portofel, până ce îmi primesc carnetul de student mai durează . Orarul e destul de lejer, și e total diferit de ceea ce se făcea în liceu, astăzi de exemplu am doar un seminar .

 

Mi-am făcut și câțiva prieteni care din păcate sunt în altă grupă, dar e bine, cel puțin în grupa mea știu 1-2 persoane ok. Aștept să văd ce se întâmplă pe mai departe, nu vreau să trag concluzii pripite, și cum v-am spus și anterior, nu reușesc să relizez ceva serios, nu pot să scriu, nu pot să citesc, nu pot să mă uit la filme.

 

By the way, să vă ferească Dumnezeu de colege de cameră maneliste, pe mine nu m-a ferit, noroc că s-au inventat căștile, ghinion că sunt studentă și am prea puțini bani. Acum aștept următorul transport de alimente de pe plaiurile mureșene. Am relatat din umilul cămin 6.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

  • Nu-ti trebuie casti, iti trebuie niste boxe mai puternice decat ale ei.

  • puiu mami, mai ai rabdare inca o saptamana buna. cam doua saptamani e perioada de acomodare, si dupaia o sa vezi ca iti vine cheful si de scris si de citit si de filme. si cum se spune ca neamurile nu le alegi ca ti le da doamne doamene, in anul I asa e si cu colegii de camera. din anul doi, alta poveste. sti ce vorba este pe la noi: las’ ca-i bine s-asa rau…

Leave a Reply

%d bloggers like this: