Rom rom telecom

Eu nu știu alții cum sunt, dar nevoia(și tata) m-a învățat de mică să stau la coadă ca să plătesc facturile familiei. Fie că era vorba de electricitate, telefon sau gaz eu trebuia să mă plimb dintr-o parte în alta a orașului pentru că deși Reghinul e o localitate mică, punctele unde se putea plăti telefonul, gazul și curentul erau strategic așezate, la km distanță unele de altele.

 

Știți ce îmi doream de fiecare dată când eram flancată de o babă și o țigancă la Poștă să-mi plătesc netul? Ca toate facturile să poată fii plătite într-un singur loc. Am ajuns anu’ lu’ 2012 și ritualul plății facturilor a fost preluat de fratemio și nu pentru că îl exploatez ci pentru că eu sunt mai mereu plecată, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, lumea încă se încăpătânează să stea la cozi și totuși ceva a evoluat, la Rom Rom Telecom îți plătești factura la net, telefon și Dolce în același loc. Deși au trecut Sărbătorile, ” Pachetul Anului” de la Romtelecom cu oferte începând de la 59 lei este  valabil până în 31 ianuarie 2012, plus că mai dau ei ceva premii celor care comandă pachetul de pe site .

 

Foarte inspirată reclama lor cu Rom Rom Telecom, prima dată când am văzut-o m-a bufnit râsul, vouă cum vi se pare?

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 5

  • Daa… daca e sa stai la cozi sa platesti innebunesti cu zile. Dar macar pentru facturi de telefoane se poate plati pe net, sau pur si simplu prin banca. Doar suni, anunti numarul facturii si numarul de cont bancar, si tanam…. extrase toate direct din banca, toate intamplandu-se de la domiciliu.

    Reclama asta m-a facut sa ma gandesc la o melodie de la Implant pentru refuz – Suna.

  • netu de la romtelecom sucks, cand ma duc acasa la mama stau ore sa downloadez un film, dar ei ii ajunge pentru mess 😛

Leave a Reply

%d bloggers like this: