RockTheCity – chestiunea II

Am vorbit de trupe, de line-up și de alte porcării, acum a venit timpul să vorbim puțin de organizare. Toată manifestarea asta cu și despre roackări s-a ținut la Romexpo. Pentru mine a fost primul festival la Romexpo, sper să nu mai fiu nevoită să calc pe acolo, sau cel puțin să nu fie condițiile de la RTC

.

În zona scenei era plin de moloz, beton sfărâmat sau ce naiba era, cert e că era plin de praf. La fiecare pogo se ridicau nori de praf, sa nu mai vorbesc de faptul că n-aveai unde să te așezi, iar dacă totuși o făceai, te ridicai plin de praf(acum am ce șterge și freca la rucsac și pantaloni). De faptul că normal circle era cam în spate nu mai spun nimic, e dreptul celor care au plătit mai mult să stea în față.

Că tot vorbeam de plăți și bani…cam la toate festivalurile mari din țară se folosesc jetoane. Știți sistemul, 1 jeton=n lei, și te duci și schimbi la intrare banii în jetoane. Nimic aiurea…asta până să pui prețul jetonului 6 lei și să ceri 1 jeton pe o bere, 2 jetoane pe 5 mici, 1 jeton pentru un pahar cu apă. Pentru un pahar de APĂ? DE APĂ, MĂ? 1 jeton? La căldura insuportabilă din București să ceri 6 lei pe un pahar de 400 ml de apă? La Bon Jovi un jeton era 5 lei, și se putea folosi și jumătate de jeton, la voi de ce nu?

Să nu mai vorbesc de nesimțirea cefelor ălora late de la securitate, cu aerele lor de atotputernici, cu frustrarea lor de maneliști infecți…te priveau cu atâta scârbă, pe tine, inamicul lui, roackerul plătitor de bilet.

Și încă ceva, orice om civilizat, după ce iese de la baie se spala pe mâini. Se spală pe mâini dacă are cu ce, că deștepții de bucureșteni nu s-au gândit să pună niște amărâte de cișmele. Dă-o dracu’ de treabă, ce v-ați gândit? Că beau roackerii apa de la cișmele și vă *** vouă afacerea cu apă la 6 lei?

Ce să zic…nu mă așteptam să fiu dată pe spate de bucureșteni, nici n-am fost dată. Aștept Bestfestul, poate dă Domnul și mă împresionează plăcut.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 6

  • Asta inseamna ca acuma in fiecare weekend o sa fi la vreun festival/concert? 🙂 fain

  • Dar dupa Artmania mai urmeaza RHCP:>:> ai mare dreptate cu praful.Ne-a dat batai de cap. Cand am plecat de acolo nu-mi venea sa cred ce pantaloni maro am. Despre cismelele cu apa ce sa zic…niste tarani! La ACDC au avut, insa organizarea a fost cu totul alta. Mult mai buna. Macar prestatiile formatiilor au fost, zic eu, chiar faine.

    • Pana la RHCP fac o pauza de vreo 2 saptamani de la concerte. Pe mine cel mai mult m-a deranjat lipsa apei…si concertele erau ziua cand era mai cald.

Leave a Reply

%d bloggers like this: