Rock The City 2013

Da, am fost și anul acesta la Rock the City, festivalul din București la care mai poți vedea câte o trupă răsărită, asta bineînțeles dacă stai la Golden Circle. Bătaie de joc. Dacă nu aveai bilet la Golden Circle erai cam degeaba, de la zona Silver deabia se vedeau monitoarele și reflectoarele iar de la Normal nici măcar sunetul nu se auzea decent.

Cred că zona Normal ar fi trebuit să se numească “Bilet ca să nu stai acasă“, Silver Circle “Bilet de auzit ceva, pentru a și vedea mai bagă bani“, iar Golden Circle era “Bilet de văzut și auzit concertul“.  Cozi interminabile la orice, fie că vorbim de jetoane fie că ne referim la bautură sau apă, plus bătaia de joc a organizatorilor cu 7 lei paharul de apă. Păi se poate așa ceva în plină arșită? Anul trecut de 1 jeton primeai 2 pahare de apă, dar cum nici la toalete nu te puteai spăla pe mâini că nu aveai unde, ne mai miră ceva?

Aventura Rock the City a fost foarte ciudată și a implicat 10 ore în tren fără loc, aglomerație, tot felul de cocalari și părinți iresponsabili care își duceau pruncu’ de 1 an la mare. Ciudată a fost și așteptarea și cele enșpe mii de grade din termomentru. Rock the City = 10 ore în tren + 42 ore de nesomn + căldură mare + autostop la întoarcere. Am ars-o destul de hardcore, nici nu-i de mirare că postul ăsta vine la a 3-a zi după concert.

Ce m-a interesat din tot festivalul? O melodie de la Trivium și concertul Rammstein, atât. Restul a fost umplutură. Cred că nu mai are rost să zic că cei de la Rammstein au fost geniali, ăla a fost mai mult decât concert, a fost un adevărat spectacol. Am rămas fără cuvinte la efecte și flăcări, un fel de treatru dar mai fierbinte.

Till a fost destul de rece, nu mă așteptam să fie altfel, comunicarea cu publicul a fost destul de redusa însă tot ce a zis Till pe scenă a fost în limba română. Steagul meu tricolor a ajuns să stea în față datorită Liei care s-a pus pe așteptat la Romexpo încă de la ora 10(porțile se deschideau la 14 00) doar pentru a prinde un loc în primul rând.

Închei prin a spune că dacă te consideri fan Rammstein ești cam degeaba până nu ajungi să vezi un concert live.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: