Rezumatul unui an

Anul trecut mi-am făcut o listă pe vechiul blog cu lucruri pe care aș dori să le realizez în 2011. Acum a venit vremea să văd câte din ele au prins contur.

 

să termin atestatu la engleză – l-am și terminat și prezentat. A fost un succes, nota 10.

să dau un examen de limbă pe care să-l și iau – din păcate nu am reușit să dau nici un examen de limbă, ba nu am avut bani, ba nu m-am simțit pregătită.

– să iau bacu – am luat bacul, chiar dacă nu cu nota pe care aș fi vrut-o, am fost a 8-a din școală care l-a luat.

– să scap cu bine de școală, banchet și nunta lu’  varamea – am scăpat cu bine de școală și clar nu m-aș mai întoarce în liceu. Am scăpat și cu nunta, chiar dacă n-a fost chiar ok pentru mine.

– să intru la facultă pe un loc bugetat – sunt la facultă și statul român îmi plătește studiile, cel puțin anul ăsta.

– să îmi găsesc un job – adevărul e că nici nu m-am strofocat eu să îl caut, dar momentan lucrăm voluntar la iconcert.ro și clujlife.com

să continui cu blogu și să mă perfecționez – am continuat cu blogul și m-am mai perfecționat, sunt și pe domeniul meu, am mai participat la meet-uri, am mai câștigat câteva chestii etc.

– să iau carnetul de șofer – sunt șoferiță de 4 luni, deci l-am luat!

 

Cam astea au fost așteptările mele pentru anul ce e pe cale să se încheie, la momentul acesta îmi dau seama că nu sunt așa greu de atins, dar acum un an îmi tremurau genunchii doar când mă gândeam  la bac. Pe lângă toate aceste lucruri, a fost un an în care am mai pierdut o persoană dragă, chiar înainte de proba la română de la bac, așa se întâmplă în fiecare an, se mai duce câte unul din apropiații tăi. Rezoluțiile(nici nu cred că există cuvântul în limba română cu sensul acesta) pentru anul viitor le voi face mâine sau poimâine.

 

Voi faceți astfel de liste pentru anul care vine?

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

  • Am făcut o schiță, urmează să postez și eu…aștept doar să îmi treacă starea de acum. Bravo pentru realizări, eu personal nu reușesc să ma țin de un plan, mereu deviez. Ar trebui să trec pe listă redresarea acestui defect :))

  • Wow Teo…ma bucur enorm ca aproape toate dorintele tale au prins viata anul acesta. Ideea de a face o astfel de lista nu mi-a venit niciodata dar acum ca vad acest lucru la tine o sa incep imediat sa imi concep si eu una. Felicitari 🙂

  • (dovada ca inca iti citesc blogul, desi nu am acces mereu la net in perioada asta)

    Ma bucur ca ai realizat mare parte din ce ti-ai propus pentru aunul asta. Sper ca si 2012 sa fie la fel de bun cu tine. Poate prin this years new year resolutions vei adauga ceva care nu e legat de facultate/viata profesionala :d

Leave a Reply

%d bloggers like this: