Regret Artmania

Profit de ultimele minute de net oferite de Teodora Neagu(care btw, doarme) ca sa scriu acest post. Sunt in Cluj, cam in nu stiu cate minute trebuie sa plec in Ungaria, la Sziget, si asa cum se intampla de obicei, atunci cand n-am timp imi vin cele mai bune idei de posturi. Trecand peste frustrarea mea generata de incapacitatea de a scrie acele posturi, fara nici o legatura cu cele spuse anterior, trebuie sa amintesc ca in weekendul 10-11 august, la Sibiu, va avea loc festivalul Artmania.

Din pacate Artmania se suprapune cu Sziget Festival, astfel ca pana la urma am ales sa merg la ultimul. Plec in Ungaria cu o usoara parere de rau ca n-o sa ascult in concert Epica, Poets of the Fall si My Dying Bride. De Epica am aflat doar dupa ce au cantat la Peninsula cred ca in 2006, oricum, as fi fost curioasa sa vad cum este primit noul album de publicul roman.

Poets of the Fall, hmmmm, la Poets imi place timbrul solistului, acel ceva ce face ca o piesa oarecum banala sa devina plina de sentiment. Pacat ca n-o sa ascult “Carnival of lust” sau “No end, no beginning” intr-un concert live in tara noastra, dar asta e, sper sa-i mai prind pe undeva cantand.

My Dying Bride, oh My Dying Bride…pe astia ii regret cel mai mult, unu la mana pentru ca o sa faca show, doi la mana pentru ca baietii iubesc Sibiul, britanicii vin pentru a 3-a oara in tara noastra, la 3 ani distanta, de 3 ori in Sibiu. As fi vrut sa cant si eu odata cu ei “Bring me victory”, dar nah, daca nu se poate, nu se poate.

PS: imi cer scuze ca n-am scris cu diacritice dar laptopul lui Teo ruleaza Ubuntu si mie nu-mi place Ubuntu asa ca am scris in graba

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: