Random

– Stau pe niște frunze de morcovi, morcovii in sine sunt în altă parte, afara sunt doar frunzele, mâine e ziua cea mare, mă și am niște emoții teribile, deși statisticile spun că aș avea șanse reale, prefer să nu mă încred prea mult și deocamdată  să simt așa, morcovii și frunzele . Mâine se decide dacă merg luni la Cluj sau nu, și sper din tot sufletul să merg, că am pătimit destul în săptămâna asta , pe listele de așteptare fiind.

 

– Încep să mă mai calmez și să mă îmbărbătez, că nimeni nu s-a născut învățat și nu prea are cum să nu-mi moară motorul la început, ieri am avut o criză urâtă, de nervi că mi-a murit motorul de cel puțin 5 ori în timp ce manevram mașina familiei prin curte. Măi, adevărul e că nu-mi iese, și posibil să nu-mi iasă niciodată, dar… de ce sunt așa pesimistă? Oricum, îmi mențin afirmația din postul precedent, voi fi o șoferiță groaznică .

 

–  De vreo câteva zile am devenit milionară în euro și dolari. Primesc tot felul de mailuri cu tot felul de texte în care mi se comunică faptul că am moștenit/câștigat/furat/etc nu știu câte milioane de euro/dolari. Sunt bogată, doar că voi nu știți, am conturi în bănci africane și mă dau pe elefanți, săptămâna viitoare am examenul pentru școala de condus elefanți.

 

– A dat Dumnezeu să termin “Pe aripile vântului”, am crezut că nu se mai termină, a fost o ambiție personală, mă apucasem de carte de mai multe ori, si cu destul timp in urma insa niciodată nu reușeam să-i pun capac, până acum, când am suportat s-o citesc până la final. Faină. La film nu mă uit, că sigur o să fiu dezamăgită, de obicei nu mă uit la film dacă am citit înainte cartea. Am văzut în poze actorii ce joacă în “Pe aripile vântului” și am zis nu, nuuuu, în mintea mea personajele arată mult mai bine, mai bine nu mă uit la nimic.

 

– Lucky me, am castigat un bilet pentru a doua zi la Artmania, probabil o sa-l fac cadou. Daca pot.

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: