Random

Mulțumesc celor 30 – 40 de oameni care intră zi de zi aici să verifice ce-am mai scris și ce mai fac, deși n-am mai dat nici un semn de viața de aproape o săptămână. Jos pălăria și când mă vedeți pe stradă să mă opriți să vă fac cinste cu un suc.

 

SFAT : veniți la jurnalism dacă sunteți pregătiți să dați totul din voi fiindcă e foarte obositor să te descurci cu toate evenimentele, cursurile, munca voluntară pe care ar fi bine să o faci  încă din studenție, nu de alta, dar puțină experiență n-a stricat nicicând.

SFAT 2 : dacă încă din prima lună de facultă te întrebi “Când o să scapi odată de presa scrisă?”, clar locul tău nu e la jurnalism

 

Știți cum e viața de student? FOARTE FAINĂ iar faptul că mai tot timpul nu ai bani e picanteria din traiul de zi cu zi.  Îmi place în cămin, și dacă aș putea, mi-aș petrece toată studenția locuind în cămin. De ce? Pentru că în primul rând aici îți faci prieteni de peste tot din țară, bineînțeles, mai stârnești și antipatii, că altfel nu se poate, dar asta este o altă discuție. Cel mai important e să încerci să te înțelegi cât de cât bine cu colegii de cameră, știu din proprie experiență că se ajunge foarte ușor la scandal și că e bine să te adaptezi puțin și după ceilalți.Dacă sunteți ok și vă înțelegeți, e lux.

 

Deși spațiul e mic, atmosfera e caldă, asta dacă nimerești cu oameni normali. În camin nu există mâncare doar a ta, totul se împarte, asta bineînțeles dacă nu ai vreo revoltată în cameră, însă de cele mai multe ori vei ajunge să mănănci tot felul de chestii. Împărțind un spațiu mic cu alte 4, respectiv 3 sau 1 persoană, se va crea o legătură specială de ajutor reciproc in caz de ceva.

 

Mă opresc brusc. Am uitat ce-am vrut sa spun.  :))

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

  • Bravo ca-ti place…eu chiar daca lucrez in media(ce-i drept, pe partea tehnica) niciodata n-as face jurnalismul…:)

  • Căbuț, m-ai indus în eroare! Ziceai că faci cinste cu ceai, nu cu suc. Anyway. Nu te pun să-mi iei ceai, deși intru aproape zilnic să văd dacă ai mai scris ceva. Poate până la finalul facultății faci și tu cinste. Mergem la vin fiert cu taloanele de la StudCard :))

  • Mergem! Mâine mă duc și eu să mi-l fac. ;)) Iarna asta ne încălzim constant!

Leave a Reply

%d bloggers like this: