Prima zi la Cupa Bloggerilor

Impresii după prima zi de #cupabloggerilor la fotbal. Multă lume cunoscută și necunoscută(cel puțin pentru mine) și o vreme nasoală rău de tot. Am cunoscut entuziasta echipă a Oneștiului și pe fetele din București ce s-au alăturat echipei de fotbal fete. Ce exprimare banală până aici.

 

Să vă prezint puțin atracția zilei, adică meciul fetelor, meci la care am luat și eu parte. Noi, adică echipa Oneștiului plus echipa Bucureștiului plus eu, mureșeancă studentă în Cluj, am ținut piept echipei Clujului în singurul meci de fete din toată competiția. Nu pot să vorbesc în numele colegelor, dar cel puțin eu am plecat de la gândul că fetele din echipa adversă sunt mai bine pregătite și că cel mai probabil ne-o vom lua pe coajă.

 

De asemenea, am primit indicații să țin la fata cu ghete fosforescente pentru că e principalul pericol advers, și în unele situații a fost. Am jucat haotic, unele dintre noi nu știau toate regulile, am avut noroc cu un fundaș care în școala generală mai jucase fotbal și cu o fostă portăriță de handbal care, vă spun drept, nici n-a prea avut ce să apere pentru că ocaziile la poarta noastră au fost reduse la număr.

 

Eu zic că am dat golul din noroc și nu din performanțele noastre fotbalistice însă e adevărat că pe lângă gol, am mai avut și alte câteva ocazii. S-a mai dat și la picioare, am fost și descălțată, oricum asta contează prea puțin, așa e în fotbal, degeaba se invocă tot felul de scuze la faptul că s-a pierdut din cauza jocului agresiv.

 

Nu mi-am trecut nici un gol în cont, am pasat și cu arbitrul, ba eram în atac, ba în apărare, atunci când luam fața adversarelor șutam pe lângă poartă, am alergat ca o bezmetică iar acum mă paște o aprindere de plămâni. Până la urmă am câștigat cu 1-0. Ce să mai zic, Oneștiul la putere. Mă bucur tare mult că m-am alăturat acestei echipe, chiar dacă incompletă, și vreau să le mulțumesc că m-au primit cu atâta căldură.

 

Vreau să le urez multă baftă băieților oneșteni în semifinala de mâine!

 

Mulțumim Activia, Canyon, Banca Transilvania, GSP,Etarget.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

Leave a Reply

%d bloggers like this: