Prima mea emisiune în direct

Aseară am fost invitată la DaReghin, în cadrul emisiunii School tv să vorbesc despre facultăți, însă am vorbit mai  mult de facultate(-a mea). A fost prima mea emisiune în direct, am avut puține emoții(imi tremura necontrolat carnea pe mine) însă a fost ok. Cu camerele eram obișnuită de la cursul pe care l-am avut semestrul trecut(Comunicare verbală și nonverbală), cu lavaliera nu eram familiarizată dar a fost super ca nici nu s-a văzut, iar cu faptul că eram în direct m-am acomodat destul de bine.

 

Mi-am pus rudele să mă urmărească, mi-am scris pe wall-ul de facebook că o sa fiu la tv, ce mai, am facut rating Dareghin-ului : )), glumesc. Am încercat să fiu cât mai naturală, sper că mi-a ieșit, acum eu nu știu să vă zic exact cum am fost că n-am apucat să văd înregistrarea.

 

A fost ciudat să vin acasă și să îmi găsesc wall-ul cu poze cu mine la televizor și o grămadă de like-uri și comentarii. Din comentariu în comentariu s-a ajuns la concluzia că îmi priește Clujul și că m-am îngrășat cu 10 kilograme, de aici a început trollingu’ bloggerilor mureșeni… Au fost așa buni încât nu m-au lăsat până nu m-au făcut gravidă, s-a ajuns până stabilirea nașilor, a numelui(Blogger sau Bloggerița), a moașei, voi avea și tort.

 

Mulțumesc Oanei Alexa că s-a uitat la emisiune, lui Paul Pop…și tuturor celor ce m-au văzut pe net sau la televizor, contează susținerea voastră. Mulțumesc Cristinei Moldovan și DaReghin pentru invitație și îmi cer scuze Ancăi Toncean(tipa din stânga) că n-am prea lăsat-o să vorbească, mi-am dat seama doar după emisiune.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

Leave a Reply

%d bloggers like this: