Plictis

Ați observat că în ultimele zile n-am mai scris prea multe, trebuie să recunosc că ultimul articol cât de cât bunicel a fost cel cu Bac-ul(nici nu știu de ce scriu cu literă mare), și de atunci, am cam luat-o pe arătură cu tot felul de posturi stupide în care ori criticam excesiv ori lăudam spre pupincurism. Pe bune, nu sunt eu asta, nu stiu ce m-a apucat, o fi doar plictisul general ce a pus stăpânire pe viața mea.

 

Mi s-a sugerat să abordez și alte teme, ba mai mult mi s-a sugerat să revin la stilul de scris despre vechiul blog, la posturile alea în care îmi puneam pe tavă viața. Chiar dacă unora le-ar place să revin la vechiul stil, din păcate nu pot, și oricum, blogurile “jurnal” nu merg, hai că te mai citesc rudele sau colegii, dar pentru unu’ ce intră pentru prima dată pe blog la tine n-o să fie prea atractiv să citească despre ce ai mâncat tu la prânz ori pe cine ai văzut și ți s-au aprins călcâiele.

 

E vară și n-am energie de nimic, nu fac nimic, defapt fac, sunt destul de ocupată, dar….nu găsesc inspirație pentru ceva anume.  Sper să trec de săptămâna asta cu bine, am intrat în ultima săptămână de legislație la școala de șoferi și joi am un interviu important…in engleza 😀 . Urați-mi noroc!

 

PS : uite cum am zis ceva si am facut altceva

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: