Pițipoanca roacheriță

Am o problemă. Defapt problema mea e o frustrare, prea se găsesc peste tot haine de roacheri. Ce-i cu moda asta cu ținte, piele și piramide peste tot? Prea văd toată pițipoanca cu tricou Iron Maiden și prea mă roade s-o întreb dacă are idee ce poartă pe trupu-i. Ce faci țuți cu bluza aia cu piramide? Cânți și tu ca Faraonu’, am piramide, pira, pira, mide? Desigur că ai piramide țuți, tu îți permiți, așa ai văzut în mall. Ce-i în mall și în popor.

Băi pisi, habar n-ai tu câți își doreau acum 5-10 ani haine cum ai tu, bine, nu așa pițiponcești și de prost gust dar mă înțelegi unde bat. În urmă cu 5-10 ani roacherii erau roacheri și pițipoancele pițipoance. Acum roacherii(care între timp s-au dat pe dubstep) sunt hipsteri și pițipoancele roacherițe. Și ia zi, ce răspunzi când te întreaba lumea dacă îți place Nirvana? Nu te simți un pic proastă când spui că nu știi ce-i aia? Poi nu te simți, de ce ai face-o, la ce bun să știi cine-i Nirvana-Silvana asta?

Vacilor!!! Din cauza voastră s-au pus ținte la orice, chiar și la cizme de gumă.

În copilările și adolescență eram un fel de rockeriță, tricouri largi cu trupe(bineînțeles că nu găseam niciodată pe măsura mea), bocanci, bandane, curea cu piramide(vai greu am mai facut rost de ea), “ț”-șpe mii de brățări și alte accesorii “pă sistem”. Eram neagră și semănam cu un băiețoi, unii mă asociau chiar și cu Satana(nu că în prezent n-ar face la fel doar că acum e din alte raționamente) și în general se evita contactul cu mine. Vă dați seama că și trendu’ ăsta trebuia întreținut, n-aveam pe atunci de unde să fac rost de tot felul de haine și accesorii de roacheri, mă descurcam și eu cum puteam, mai tăiam câte un pantalon mai vechi, mai dădeam o comandă de bocanci simpli etc.

Timpul a trecut, schimbarea s-a dovedit a fi absolut necesară, dar ce mi-e dat mie să văd în anu’ lu’ 2012? Că poți găsi ținte și haine pițiponcești de roacherițe pe toate gardurile, ba mai mult, tricouri cu trupe pe care în adolescență doar visai să le ai sunt purtate acum de toate tutele. Nu știu ce să zic, cam tristuț. Oricum, tot noi am fost ăia originalii(ce replică de manelist).

 

PS: daca vreți vă dau linkul celui care vinde porcăriile astea de cizme

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 16

 • intra pe site la alina ceusan http://alinaceusan.wordpress.com sa vezi acolo ponegrirea rockului

 • Vai, că le-aș lipi cu puperglue căștile de urechi și din căști să se le crape capu de la Burzum, Dimmu, Venom et co.

 • era să zic că ele cred că Nirvana e nemurirea budiștilor, dar mi-am dat seama că ele n-au habar nici măcar de așa ceva

 • Sustin tot ce ai zis tu :)) !
  Aaa…si apropo…la fel credea lumea si despre mine acum cativa ani ca sunt satana :-j deci na…ce sa le ceri.
  Iar faza cu Nirvana…am coltul meu acasa unde sunt foartteeee multe postere si tot ce trebuie legat de ei :x….si tricouri abia gaseam si alea marimea XXXXL :)) si acum gasesti peste tot :)) si nici macar nu stie lumea ce poarta :-j .

 • Si cu toate astea, nu “roacherii” erau aia care sustineau ca nu exteriorul conteaza ci interiorul? Parca suna asa:
  “Nu conteaza cat de lung am parul,
  Important e cat si cum gandesc.”

 • şi “ţuţi” vrea sa fie ce?nu am mai intalnit apelativul asta:))

 • Haina e doar o masca a personalității, mai bine spus o oglindă a ceea ce simțim și gândim. În ziua de azi puțini mai sunt care simt și gândesc, iar specimenele de care spui tu mai sus sunt doar niște persoane care copiaza într-un mod kitschos originalitatea, crezând ca acesta e modul de obținere a acesteia.

 • hai sa spunem si de gecile de piele care sunt purtate de cocalari la tot pasul…

  • Si cu gecile de piele e la fel….Doamne cat m-am chinuit sa-mi fac rost de geaca de piele, asa naspa cum era dar macar o aveam. Acum gasesti pe toate pitipoancele tot felul de geci cu tinte, piramide si metale.:|

 • esti foarte tare :))
  imi place ca scrii ce ai pe suflet si e de apreciat asta plus ca scrii foarte fain si transpui realitatea aici in lumea ta 🙂
  mie imi plac tintele si tricourile astea pentru ca cum spui tu candva nu aveam de unde sa le procur si imi doream foarte mult curele cu tinte si mai stiu eu ce :))
  acum profit de ele 😀
  te pup si spor cu scrisul

Leave a Reply

%d bloggers like this: