Ordinea de zi

– Merg și eu o dată cu trenul fără bilet și fix atunci mă prinde . Ideciu de Jos – Reghin, stații consecutive, 5 km disntanță, am zis că nu-mi mai iau bilet că oricum nu vine și oricum dacă vine si mă dă jos, mă dă fix în stația în care trebuia să cobor. Si așa a venit nașu’ fix înainte de a ajunge în gara din Reghin și mi-a cerut 8 lei. 8 lei ca să mă duc cu trenul ăla jegos pe o distanță pe care, dacă nu era aproape de ora prânzului în zi de caniculă, o parcurgeam pe jos? I-am dat doar 2. S-a făcut că merge mai departe și mi i-a luat din mână. Abstract.

 

– O zi am lipsit de pe net/comună și deja în orașul în care niciodată nu se întâmplă nimic, s-a petrecut o tragedie. Am fost șocată să aflu de pe twitter că un om de 37 de ani din Reghin a fost înjunghiat la semafor. Brrr, mi s-a făcut pielea de găină, în primul rând pentru că am vaga impresie că îl știu pe bărbatul înjunghiat, iar în al doilea rând pentru că și eu sunt șoferiță, bine, încă nu cu carnet, dar urmează, dacă mă împușcă și pe mine cineva că mi-a murit motorul în intersecție? By the way, am luat sala cu 24/26, umează traseul în 9/7.

 

– De la prea mult chef de party aseară, m-a pus michiduță  să beau 2 cappuccino și n-am mai dormit toată noaptea. Stiu, sunt ridicola, cappuccino. M-am uitat la 2 filme, unul pe la vreo 04 : 30 dimineața și altul pe la vreo 07 : 10 tot dimineața, faine filme, o să scriu de ele, trebuie să scriu. La un moment dat, pentru că nu puteam adormi, mi-am pus muzică în căști, am dat-o pe niște melodii mai soft de la K’s Choice, puțin reggae și tot așa, până la următorul moment dat când m-am enervat de-a dreptul și mi-am pus Chopin și Brahms doar doar că reușesc să adorm. Desi nu ascult muzica clasica ca sa ma adoarma, dar am crezut ca are efect.

 

– Azi noapte am jucat “țâța – mâța” desculta pe iarba. Proasta alegere, dar a fost fun.

 

– Azi noapte, cum stăteam cu mâinile sub cap și ascultam “porcării relaxatoare”, am început să accept niște lucruri, nu doar să le realizez ci să le accept. Sunt o tipă destul de respingătoare, sunt o tipă care își pierde farmecul după ce o cunoști mai bine, sunt o tipă cu gura mare și de care prietenii se tem(ori orice alt motiv) să vorbească pe bune, lumea încearcă să fie drăguță pe cât posibil, însă pe la spate vorbesc liber. Mmmm, sunt o tipă enervantă și am darul de a-mi îndepărta prietenii, nu știu de ce și pentru ce, dar ăsta e talentul meu. Deocamdată mi-e bine, mă ajută și faptul că mă pot adapta ușor, n-am depresii că nu-s acceptată undeva sau că sunt lăsată de-o parte pe altundeva, pur și simplu, să nu credeți că nu îmi dau seama de cum sunt, și să nu credeți că sufăr când sunt respinsă. Cineva trebuie să joace și rolul negativ, nu?  Nu e de mirare ca nu mi-am gasit colega de apartament, dar am gasit alta solutie, stau in camin :))). Mie imi convine.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 7

 • hey you, najpa stirea cu injunghiatu
  bravo abia astept sa ai carnet:)))

 • Da, am auzit si eu de barbatul care a fost injunghiat… acuma sigur nu mai fac scoala de soferi :))
  Felicitari!!! Succes la traseu! 🙂
  Ei lasa Keby, ca nu esti singura… de fapt eu ti-am spus ca daca nu intru la buget stau cu tine in apartament, but it seems like I’m no good… O sa vezi ce nu-i chiar asa naspa la camin.

  • Merci Fany, sper totusi sa prind loc la camin, m-ar ajuta mai mult chiar daca are numeroase dezavantaje, eu sunt la buget si e posibil sa nu prind loc. Dar chiar si asa, tu poti sa stai in camin, si in caz ca o dau in bara,reconsider oferta ta.

 • Pai incerc si eu, imi depun cerere, dar nu prea cred ca prind loc, avand in vedere ca sunt la taxa… Mai vorbim pana atunci, oricum 🙂

 • in primul rand felicitaaariiii!!!si mult succes la traseu:Psper sa nu te intimideze politistii asa cum ma intimideaza pe mine:D:D:Dsi apropo, mie intotdeauna imi cer biletu chiar dupa ce am urcat in tren, nu stiu tu cum ai riscat asa:)):))dar ma rog, bine ca ai scapat:P

  • Merci, cu Pantea am examen. Ooo Nestea, eu am fost sei pe Reghin – Tg Mures (32 km) cu bilet si n-a fost control. Si la urma urei, ce putea sa-mi faca? Sa ma arunce din tren? Nu mergea cu mai mult de 20 km/h

 • Daca ai acceptat chestiile alea inseama ca nu te mai superi daca iti zice cineva ca ai “gura mare”? :p Sau te schimbi?

Leave a Reply

%d bloggers like this: