Oral – romana

Azi am avut proba orală la română, ce porcărie, diplomele obținute după probele orale(pe care le-am și plătit) nu contează niciunde, neprezentarea la probele orale aduce după sine excluderea din probele scrise și porcăria se oprește aici. O colegă a spus că a văzut pe liste că am luat calificativul Experimentat, și mai mult ca sigur că acela l-am luat pentru că m-am descurcat, mi-a picat exact ce voiam.

 

Am tras la sorți biletul cu nr 23, bilet norocos de altfel prin faptul că era un articol de pe site-ul www.9am.ro. Text publicistic despre regulile pe care o persoana ar trebui să le respecte când se prezintă la interviul pentru o slujbă, m-a ajutat mult textul iar la exprimarea unei opinii personale n-am întâmpinat nici un fel de problemă. Per total am stat foarte prost cu concentrarea, de aceea am și lăsat o frază suspendată, a fost unul dintre momentele penibile din bac, dar în ciuda acestui fapt, m-am descurcat, oricum nu era așa greu.

 

Și aici m-au încercat emoțiile dar am reușit să le țin piept, am intrat mai relaxată decât la prezentarea atestatului și s-a văzut, am avut o exprimare clară, literară și cursivă deși am făcut gafa aia. Una peste alta, întâmpin următorul examen oral cu moralul ridicat, ceea ce e bine, și dacă eu, care sunt de un pesimism uneori exagerat, spun ca a fost bine, atunci…

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

 • felicitari
  si da, sunt o porcarie diplomele astea, dar asta este.
  nu ai fost obosita ?
  succes la urmatorul examen 😉

 • Felicitari! Cine ti-a spus? Ca si eu as vrea sa-mi stiu rezultatul…
  Sunt de acord cu tine, probele astea sunt bulls***t, nu au nici un rost. Cel putin mai exersam pentru eventualele examene din facultate.

  • Cica Hajni a vazut ca in dreptul meu profa a scris experimentat, in fine, in comparatie cu cei de la profesionala…. Oricum si daca-i avansat e tot acelasi lucru pentru mine.

Leave a Reply

%d bloggers like this: