Ochiul cere lumina

Bună dimineața Cluj, bună dimineața România. Tocmai am terminat recenzia concertului Travka la care am fost în seara asta, și aștept să vină somnul. Pe cei de la Travka i-am mai văzut o dată, fix aici, și mi-au plăcut așa mult încât am revenit la concertul lor, care de data asta a avut loc în Cluj, bine, puțin am fost și în interes de serviciu, mai nou activez și pe clujlife.com pe post de recenzor (lol). Nu, nu sunt cu recensământul, sau poate că sunt, cu cel al party-urilor, însă mă ocup de scris recenzii despre evenimentele la care merg. Cred că oficial îi spune redactor sau reporter, dar e mai faină/aiurea denumirea de recenzor.

 

La concert m-am întâlnit și cu Domnișoara Tincu, colega mea de facultate și “dușmanca” de la site-ul concurent, pe care îmi place să cred că am stresat-o dar nu sunt sigură că a fost așa. Cred că acum îmi iartă orice, mai ales după ce toate numerele de la garderobă s-au dat și am lasat-o să-și pună haina la numărul meu. Nu știu de ce am dat detaliul asta, pur și simplu de proastă.

 

Și iată că s-a făcut 5 dimineața si eu nu dorm, și mâine am un training de la 11 : 00 și vai de capu’ meu în ritmul ăsta. No am plecat.

 

PS : atatea linkuri intr-un post n-am mai dat de la Cupa Bloggerilor

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: