Nu mai poate asculta omu’ ceva că hop și roacherii

Înainte de a trage linie și de a bifa chestii pe lista de “rezoluții”(acest cuvânt nu există în limba română cu sensul dat de mine) de anul trecut, trebuie să mă opresc asupra unui ultim motiv de frustrare pe anul ăsta. Dacă acum o lună mă luam de pițipoancele care se îmbracă rock, acum a venit rândul roacherilor să primească răspuns la problema aroganței pe care o afișează în raport cu preferințele muzicale ale altor oameni/roacheri. Când spun preferințe muzicale mă refer la trupe. metal-fan

Este unii… își spun roacheri, ei sunt cei mai tari și dacă printre preferații tăi nu se numără Metallica, Manowar, AC/DC, Guns N’Roses, Iron Maiden, Slayer, <insert metal band> ești un nimeni, titulatura de “roacher” nu se poate lipi de tine. Poți să le știi pe toate, dacă nu asculți metal cultura ta muzicală poate să se ducă dracului. Trebuie să asculți trupele astea, poate nu îți plac dar sunt faine, cântă agresiv, sunt vechi și au istorie,toata lumea le ascultă.

Acești autointitulați “cei mai adevărați roacheri” îți vor spune că ești un nimeni, te vor umili în public ori de cate ori vor avea ocazia dacă cumva și cândva te-ai scăpat și ai spus că-ți place (și) Linkin Park…sau HIM. “Poi cum mă, că aia e muzică de pizde, cum să asculți așa ceva? Mamă, deci nimic nu se compară cu Metallica, cea mai tare trupă!” De roacheru adevărat nu scapi ușor, face scandal pe forumuri, comentează peste tot și râde de tine și cu curu’ dacă asculți și altceva. Cea mai tare trupă și când e să meargă și roacheru adevărat la concert Metallica, “păi că să vezi că așa și pe dincolo”….

Păi cum? Nu mai poate asculta omu’ și altceva că hop și voi cu comentariile și judecățile voastre de valoare, ia mai lăsați lumea în pace să asculte ce vrea. Dacă eu ascult  Evanescence sau <insert orice trupă care n-a fost amintită mai sus> înseamnă că sunt o adolescentă depresivă care stă într-un colț și suferă? Asta inseamnă că nu ascult muzică bună și n-am dreptul la opinii?

Dacă ascult (și) Vivaldi, Silent Strike sau Fărâmiță Lambru înseamnă că sunt o incultă doar pentru că nu ascult Metallica, Manowar sau Motorhead? Recunosc, aceste trupe au făcut istorie muzicală, recunosc, am ascultat și ascult, dar nu văd de ce trebuie să fim așa radicali și de ce trebuie să judecăm doar după ce ne place. Știu, e greu să gândești detașat, afară(din cutie sau nu), dar faceți un exercițiu daca tot vă mândriți cu ce ascultați.

foto: www.cracked.com

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

  • Așa sunt unii rockeri, exclusiviști. Știi cum e, pădure fără uscături nu există.

  • Unele chestii chiar is de prost gust, dar si pe mine ma enerveaza “roacheri” care au treaba ca dc ascult Steel Panther, sau Motley Crue, sau Poison, gtfo, macar nu ascult screamo =)))
    Astia is niste tampiti, si Manowar?
    Is chiar tari, dar nu se numara printre preferati mei.

  • Eu ascult trupele acelea pe care le-ai numarat dar mai ascult si Evanescence.

Leave a Reply

%d bloggers like this: