NFS de Reghin

Tot ce vă voi povesti în acest post s-a întâmplat ieri. Pentru că joi avem festivitatea de absolvire, ne-am gândit să facem ceva mai special care să pună într-o lumină de inedit clasa noastră, și ieri după ore, eu Mădălina Hogea și Flaviu Boar am rămas să lucrăm la o chestie(nu vă spun încă ce). Ne-am chinuit noi ce ne-am chinuit dar până la urmă am plecat acasă cu satisfacția lucrului bine făcut.

 

De plecat acasă am plecat, dar cum am plecat? Pentru cine nu știe încă, eu fac naveta cu autobusul vreo 5 km, și cum eram cuprinsă eu de febra pregătirilor, am uitat de ceas, și așa a ajuns să fie 14.33 și eu eram încă în fața liceului iar autobusul pornea la 14.30 din autogară. Cea mai apropiată stație era la 10 minute de mers pe jos și era clar că nu mai ajung, însă salvarea a venit de la Mădălina care o aștepta pe Ioana Grama s-o ia cu mașina. La 14.34 a ajuns Ioana cu mașina , i-am spus să mă ducă până în centru, mă bazam pe ora de vârf că va opri autobusul într-un blocaj, dar chestia asta era cu două tăișuri, pentru că și noi riscam să fim prinși într-un ambuteiaj.

 

Eu de pe bancheta din spate reușeam doar să înjur și să zic ” ‘ai de plm, nu mai ajung”. Ghinionul meu a fost că la semaforul de întâlnire , autobusul a prins verde înaintea nostră și astfel am ratat urcarea în stația Centru. Când am văzut una ca asta , am mânat-o spre  stația Piața Mare ,dar ghinion, autobusul era încă în fața noastră iar noi nu-l puteam depăși pentru că de pe sens opus veneau o grămadă de mașini și era și linie dublă continuă.

 

A reușit Ioana asta să se strecoare , să depășească și să mă livreze la timp autobusului în ultima stație din Reghin(Piața Mare). Vreau să-i mulțumesc că m-a ajutat să nu rămân 1 oră aiurea prin oraș, oricum erau 30 grade și mă lua naiba. Parcă se juca NFS pe străzile Reghinului cu mașina aia roșie cu numere roșii care nu-i. A fost adrenalină, doar în ultimul noment am reușit să depășim autobusul , până atunci am stat cu sufletul la gură. A fost adrenalină. chiar dacă a fost un lucru banal. Merci tu!

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 5

  • 5 km nu puteai sa-i faci pe jos intr-o ora? si mai faceai si un pic de miscare… numa’ zic

    • Ba da, in camp deschis,30 grade,masini pe langa tine si posibilitatea mare de a te intalni cu oameni”de culoare” pe drum …faceam lejer. N-am o problema cu mersul pe jos, merg distante considerabile. Nu m-am nascut in masina de aceea poate nici nu am carnet de sofer si nici masina lui tata nu ma tenteaza (avand in vedere ca practic e a mea pentru ca el nu are voie sa conduca).

  • The Marvelous Misadventures Of Teodora Cabut:))

  • Cu placere tu !:*:))

Leave a Reply

%d bloggers like this: