Ne vedem la Sziget Festival

La cea de-a 20-a ediție a Sziget Festival, subsemnata va realiza câteva materiale pentru iconcert.ro, România.  Câștigător anul trecut la secțiunea “Best European Major Festival”, Sziget Festival aduce an de an nume importante pe scenele amplasate pe insula Obuda. Anul acesta spectatorii vor avea ocazia să-i vadă printre alții pe Korn, Placebo, The Killers, Hurts, The Ting Tings, Borgore, Dimmu Borgir, Lacuna Coil și lista continuă

.

Mi-am început postarea mult prea jurnalistic, chestia e că până la urmă eforturile mele au fost răsplătite, știu, mă scald în modestie dar asta e… merg la Sziget pe munca mea. Și acolo e muncă, dar e și multă distracție. Documentarea din ultimele zile și zecile de clipuri văzute pe youtube despre festival, m-au făcut să am nu știu dacă emoții, dar cel puțin sentimentul ăla în stomac, când vine ceva fain și deabia aștepți.

Printre trupele pe care îmi propun să nu le ratez se numără Hurts, Placebo(oricum mergeam la București la concert), Korn, bineînțeles Grimus, chiar dacă văd a 3-a oară Lacuna Coil în decurs de 2 ani și a 2-a oară anul ăsta, tot n-o să ratez concertul trupei italiene și sper chiar la o poză cu frumoasa Cristina Scabbia.

Nu zic nu nici lui Borgore(deși l-am mai văzut și anul trecut), Netsky, Snoop Dogg(aici vreau s-o aud pe Teodora Neagu cum cântă “drop it like its hot”), Dope D.O.D. sau The Ting Tings. Chiar dacă nu prea prind loc în playlistul ipodului meu, nu zic nu acestor nume pentru că până la urmă nu-mi pasă, e Sziget.

Și când mă gândesc că până la 17 ani ai mei nu m-au lăsat la nici un concert, iar acum la 19 am șansa de a participa la un festival ce strânge 500 000 de oameni la un loc…pfuuu, nici nu vreau să mă gândesc mai departe. Aștept doar.

foto: iconcert.ro

PS: stați tunați că vin cu materialele

PPS: bineînțeles că iau steagul cu mine

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: