Ne-am luat la revedere

E luni, și a începe ultima săptămână din viața noastră de liceeni. Era vorba vineri că pentru astăzi va trebui să ne îmbrăcăm mai frumos că urma să ne luăm la revedere de la profesori. Așa  bine mi-am amintit că azi m-am dus în blugi, tricou și o cămașă aiurea în carouri, am uitat complet, și îm pare rau.

 

Și așa o parte erau îmbrăcați ok, adică în fustă respectiv cămașă albă , și o parte erau îmbrăcați ca de obicei. Asta n-a mai contat, pentru că în pauza de 10 am strâns toți profesorii care ne-au predat în decursul celor 4 ani de liceu. am cântat un Gaudeamus în picioare, Diana Mateiu a ținut un speech, a bufnit-o plânsul (și pe mine la fel) apoi am împărțit profelor flori și mulțumiri, iar profilor un cadou și de asemenea multe mulțumiri.A fost destul de emoționant, deși eu mereu am fost(și sunt) tipa care așteaptă să scape de liceu. M-a emoționat tot ce a spus Diana.

 

Profele ne-au pregătit pentru ultima oră de engleză, un cântec, Graduation Song, care de altfel va fi cântat joi la festivitate.  A fost o oră frumoasă, în care teacher Drescan a spus fiecăruia câte ceva, teacher Rus a cam lipsit(făcea medii etc). Și ca tabloul să fie complet, în ora de engleză au auterizat niște puști de-a 8-a care tocmai vizitau liceului, și a fost…mmm, e oarecum trist că băncile noastre vor fi ocupate din toamnă de ei, dar ce să faci, nu putem stagna mai mult decât e nevoie la o etapă. Le-am dat sfaturi și i-am încurajat să aleagă liceul nostru, pentru că e distracție, pentru profii foarte faini pe care îi avem, și pentru prietenii pe care îi vor găsi aici.

 

Cam asta ar fi tot, vreau să mulțumesc în mod special profei de bio, profei de engleză și profei de psiho. Săptămâna asta probabil că vor fi mai multe posturi despre chestia asta ce mi se întâmplă. Dacă am uitat ceva, să îmi amintiți. By the way, la mulți ani Ștefana.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 8

 • domne imi vine sa plang ca stiu ca suntem pe urmele voastre…:(

 • Multumesc!
  Deja imi imaginez ce lacrimogene o sa fie ultimele ore. Cea de engleza ma asteptam sa fie si mai lacrimogena. Cred ca ar fi fost daca era si teacher Rus acolo 😀

 • But girls I was there after all, unfortunately I didn’t get the chance to say my final farewell, but after all it is as it should be, because I it is not goodbye forever; I will always cherish the memories and times we had together! Your places in school might be replaced by newcomers but there is a special place in our hearts that is and will always be yours!
  12C we have had our ups and downs, thus our journey together is coming to an end but you have touched our lives forever;therefore:
  As we go on
  We remember
  All the times we
  Had together
  And as our lives change
  Come Whatever
  We will still be
  Friends Forever

  Best wishes and all the very best!
  Teacher Rus

 • Te aștept la Cluj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: