MuresFotbalMeet

Poate ați auzit, poate nu, dar câțiva bloggeri mureșeni(nu vă pun link-urile că mi-e lene, dar îi găsiți în blogroll) s-au gândit să organizeze un FotbalBlogMeet la Târgu Mureș în perioada 25-26 iunie.   MuresFotbalMeet este o competiție sportivă piperată cu foarte multă socializare, la care se pot înscrie toți bloggerii din toate colțurile tării.

 

Din păcate locuri gratuite la hotel nu mai sunt, dar dacă sunteți din împrejurimi asta n-ar trebui să fie o problemă. Defapt eu mă adresez bloggerilor din împrejurimi care mă citesc și încă n-au fost la nici un meet, și ii cunosc, si le scot ochii, haideți fraților că nu vă mănâncă nimeni, o să fie fain.

 

Toata chestia asta se va întâmpla la “Vichend” (Complexul Weekend Tg Mureș). Sâmbătă vom socializa, mânca si bea iar duminică vom juca fotbal, mai bine zis vor juca fotbal, că bănuiesc că nouă nu ne-au găsit nici o activitate, dar ne gasim singure. Dacă nu puteți veni sâmbătă, haideți duminică și invers. Mai trebuie adăugat că parcarea și intrarea în complex pentru participanți e gratuită iar terenul mare de fotbal din “Vichend” e rezervat duminică de la 14:00 la 18:00 .

 

Nu contează cât de buni sunteți la fotbal, nu asta se urmărește ci socializarea. Dacă v-am convins și sunteți din zona Reghin, puteți veni cu mine, posesia unu carnet de conducere constituie un avantaj întrucât eu am mașină dar n-am carnet .

 

Ultima chestie ce trebuie făcută este să vă înscrieți până în data de 23 iunie 2011, ora 23:59. Înscrierile se fac la articolul ăsta printr-un comentariu .

Mures FotbalBlogMeet

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

Leave a Reply

%d bloggers like this: