#MuresFotbalMeet

În următoarele 2 zile o să cam lipsesc din online. Motivul ? Voi fi plecată 35 km mai încolo de orașul natal, Reghin, în Târgu Mureș unde va avea loc “una bucată întâlnire  bloggeri” . E vorba despre MuresFotbalMeet. Mi-ar fi plăcut să se mai înscrie cineva din Reghin, măcar n-aș fi mers singură, dar se pare că n-au fost doritori, sau au fost prea rușinoși.

 

Nu-mi iau laptopul cu mine din lipsă de antrenament la sala de forta, nu-s chiar așa atașată, nu plec departe și probabil că nici n-o să am timp să scriu pe blog sau să-mi verific mailul. Îmi iau doar rablamentul meu de telefon pe care din “nefe”ricire nu mai merge twitter-ul si facebook-ul, trebuie schimbat și el dar…mai durează un timp.

 

Una peste alta, sunt conștientă că luni începe bac-ul și eu sâmbătă și duminică petrec în loc să învăț, sunt conștientă că atunci când mă voi intoarce voi avea ce citi la mailuri, sunt conștientă că s-ar putea să meargă prost dar totuși mă bag, și în final, sunt conștientă că nu-s inconștientă ca de obicei.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: