Mi-am ales BlogJuanul

Când m-am băgat în campania #BlogJuan nu știam că facultatea mă va solicita în așa hal încât nu voi mai avea timp să urmăresc îndeaproape alegerea unui Don Juan al blogosferei românești. Totuși acest fapt nu m-a îndepărtat chiar de tot de posturile bloggerilor aflați în competiție, ei trebuie să știe că eu i-am trecut printr-un filtru riguros dar asta voi detalia mai jos, ce am uitat însă să fac a fost să-mi anunț cititorii că sunt membră a juriului care va alege BlogJuan-ul României.

 
Nu pot să zic că alegerea a fost foarte grea, sunt o fată care se lasă destul de greu impresionată de băieți, de aceea, în practică, amuzanții au avut de cele mai multe ori câștig de cauză în fața romanticilor, așa că bloggerul ales de mine vine din cateoria celor 5 amuzanți.

 

Decizia mea vine pe sfârșitul campaniei pentru că așa am vrut eu, să crească puțin suspansul. Pe unii dintre pretendenții la titlul de #BlogJuan îi știu din offline, altora le citeam blogul dinainte de această campanie iar de alții acum aud prima dată. Știu, aș putea fi acuzată de favoritisme dar bloggerul ales de mine îmi este total necunoscut, mie mi-a plăcut doar povestea…și poveștile, pentru că trebuie să recunosc, e un tip foarte amuzant.

 

Nu îi sunt cititoare fidelă, spre rușinea(sau orice alt cuvânt) mea, acum este prima dată când aud de el însă datorită celor 2 posturi lungi și late pe care le-a scris mi-a câștigat votul. E adevărat, pe blogul lui se regăsesc și alte povestioare amuzante și cică și adevărate însă mai mult decât susținerea mea nu pot să-i dau.

 

Cred că nu mai are rost să lungesc treaba, votul meu de încredere merge către Augustin Radu cu  a lui poveste “a porcului romantic” . L-am ales pentru că merită, el se încadrează cel mai bine în categoria amuzanți. Deși nu e singurul pe care aș fi grut să-l aleg, sper să nu se supere ceilalți, e doar un concurs, fiecare dintre voi aveți un pic din Don Juan.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: