Merg la Cupa Davis

Mâine, 14 septembrie, subsemnata face o deplasare la Cluj-Napoca pentru meciul de Cupă Davis, România – Finlanda, contând pentru rămânerea în grupa I a zonei Euro/Africa. Pentru ziua de vineri avem în program 2 meciuri de simplu, Victor Crivoi – Jarkko Nieminen și Marius Copil – Harri Heliovaara.

O sa merg la meciuri cu un steag mai mare ca mine dar sper să pot să-mi cumpăr altul de undeva. Oare sunt prea exagerată dacă îmi trag 3 dungi tricolore pe obraji? Cred că aș fi amuzantă…

Deabia aștept să-l văd sâmbătă pe sexy-Tecău, port-drapelul nostru de la Jocurile Olimpice de la Londra, mă gândesc să fac și un baner dar poate chiar par prea disperată. Sunt  entuziasmată că avem  la Cluj un joc destul de important, joc ce va strânge laolaltă iubitorii ardeleni de tenis și sper ca băieții noștri să nu dezamăgească. Așa că România, ai face bine să n-o dai in bară, vin de la 100km pentru tine.

În caz că nu ajungeți la meciuri sau considerați că e mai ok să stați acasă, trebuie spus că TVR va transmite în direct partidele. Deci, spuneți-mi cine rămâne acasă ca să știu cui sa fac cu mâna.

So…cu cine mă văd acolo?

Foto: facebook.com/HaiSiTuLaCupaDavis

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 2

Leave a Reply

%d bloggers like this: