Ma duc la Bon Jovi

Noroc chior sau nu, faza e că mă duc la Bon Jovi. Totul s-a întâmplat în seara asta, pe facebook, înainte cu 1 oră de plecarea trenului de București, când am primit un mesaj de la Alexandru Negrea care îmi spunea, că dacă vreau, are o invitație pentru mine la Bon Jovi.

 

Eu particicpasem în prealabil la  concursului de pe blogul lui, dar la care norocoasa de mine bineînțeles că nu a câștigat, însă datorită entuziasmului arătat și datorită faptului că unul dintre câștigători nu mai poate veni însoțit , am fost contactată. Am renunțat să mai merg cu trenul pentru că am găsit pe cineva din Reghin care merge cu maxi taxi, așa că dimineață la 06. 30, pornirea. Îmi pare rău pentru Larisa și Paula Gheorghe că nu pot veni.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

  • bon jovi here we come!:>

  • Mai da’ te peterci nu gluma 🙂 pe la toate concertele… asta e viitorul tarii :)) scapi de o provocare mai grea ( examenul de BAC in cazul de fata ) si dupaia numai in petreceri si concerte.. ce naiba ma :)))

  • Sa te distrezi si pentru noi!
    Vrem poze de la eveniment.;d

  • Distractie placuta Keby…si ma bucur ca ai gasit cu ce sa mergi!…distreazate si pt mine ca si io am participat la mai multe concursuri pt bilete..da bineinteles ca nu am castigat nimic:(..no drum bun si sa il saluti din partea mea:))=))

Leave a Reply

%d bloggers like this: