Lucrurile evolueaza

Acest post este ușor inspirat de sedința cu părinții la care am luat ieri parte, iar de celelalte a ajut grijă să mă inspire România însăși . Unele sunt amuzante altele triste, dar…citez un clasic contemporan “Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul .”

 

1. Nu mai ajuți o bătrânică să treacă strada, acum o ajuți să-și deschidă telefonul .

 

2. Elevilor de școală generală (ma refer la clasele 5-7, că deja cei de-a 8-a sunt experți) nu le mai împarți bomboane de 1 iunie, acum le împarți prezervative .

 

3. Pe cerșetori degeaba îi ajuți cu mâncare sau haine, ei tot bani vor vrea .

 

4. Femeile de servici de la școală nu mai spala coridoare și grupuri sanitare, acum fac pe gardienii cu elevii, dacă își vor pierde slujbele se vor putea angaja la penitenciar .

 

5. Părinții te ceartă de ce stai la calculator, dar nu pentru că ai stat prea mult, ci pentru că nu-i lași și pe ei să se joace Zuma sau alt joc gen .

 

6. Părinți, păziți-vă portofelele, nu se știe când puteți fi prădați de odrasle, și nu ca să-și cumpere bomboane, ci țigări.

 

7. În primii ani de navetă fiind, am fost învățată să dau locul în autobus persoanelor mai în vârstă, părinții mai nou își învață copiii să se uite în altă parte când văd un bătrânel în picioare .

 

8.  Telefoanele fixe încă nu sunt piese de muzeu pentru există internet .

 

9. Copiilor nu le mai plac poveștile cu feți frumoși și zâne bune, preferă vampiri și monștrii .

 

10. De ce să pui restricție pe un site (respectiv twitter.com) când nici unul (înafară de 1) dintre elevii școlii nu îl folosește ?

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: