Lansare de carte

Ca să ne facem tema pentru atelierul de presă scrisă, am fost trimiși de prof la o lansare de carte.  Lansarea de carte a avut loc azi, 11.11.11  în foaierul Foaierul Clubului Colegiului Academic al Universităţii Babeş-Bolyai(ce titlu lung) și spre surprinderea mea, autorul este un reghinean.

 

La eveniment am fost cam jumătate de semigrupă, iar ca niște mici jurnaliști wannabe, ne-am luat notițe de-am terminat pasta la pix, eu am tras niște cadre iar un coleg a filmat tot. Sper că profu ne-a văzut și mai sper ca pe marți să ne facem tema bine.

 

“Crampoanele României șchioape” a fost lansată prima data în Reghin, însă și Clujul s-a bucurat de lansarea primei cărți despre tabloidizarea presei sportive. M-am mirat eu când am intrat în foaier si am vazut prea multă lume lume cunoscuta, când colo, autorul, Cristian Aszalos, care are 23 de ani, este din Reghin, la fel și prietena lui care este de-o vârstă cu mine și pe care o cunosc.

 

Din păcate am plecat mai repede de la lansare, mi s-a făcut rău și am zis că nu-i un loc potrivit pentru a leșina, așa că m-am cărat în cămin. Mă paște o frumoasă otită și nu știu unde să merg la medic aici, medic de campus nu găsesc, medic de facultă nici așa, eventual la urgențe dacă mă duc.

 

Aseară am fost în Obossession-ul vieții. Jur că nu mă mai duc. Cuvânt : penal. Cine naiba m-a pus să mă duc la Balul Bococilor de la Fspac? Sunt atât de proastă încât niciodată nu mă învăț mine. În seara asta merg la concert Zob ca să-mi revin.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 3

  • Imi pare rau ca nu te simti ok, incearca sa intrebi de un medic de la FSPAC, trebuie sa existe ca daca nu e bai. Sunt obligati sa asigure asistenta medicala pt. studenti.
    Ma bucur, in schimb, ca nu am dat 10 lei pe biletul pt. bal. Tocmai mi-ai confirmat ceea ce banuiam ca va fi in Obsession.Iti impartasesc opinia!

  • Hey, daca stai in hasdeu, este medic la parterul caminului 3, intreaba-l pe portar, sau cum spunea ineva mai sus intreaba la faculta. Toate fac au un medic pe motilor nr19, in aceiasi cladire cu institutul inimii. stiu ca e tz, dar poate mai ai nevoie pe viitor.
    Spor la scris

Leave a Reply

%d bloggers like this: