La naiba

Să nu citiți postul ăsta. Și știu că o să-l citiți, cel puțin o parte, tocmai pentru că v-am zis să nu-l citiți.Vegetez. Nu fac nimic toată ziua, doar vegetez. Mă uit la filme, mai citesc câteva bloguri, stiri, cărți, rememorez clipe din vara asta. Am trăit atâtea chestii faine și nici n-am fost conștientă de ele, stau și mă uit la clipuri de la concertul Bon Jovi și încă nu-mi vine să cred că și eu am fost acolo.

 

Mă uit la poze vechi și nu-mi vine să cred că eu am fost tipa aia băiețoasă cu părul scurt, mă uit la poze și văd oameni care s-au pierdut pe parcurs ori i-am îndepărtat eu, și îmi pare rău. E drept, uităm, fără uitare n-am fi mare lucru, dar uneori ne mai și aducem aminte și atunci se sparge borcanul cu melancolie.

 

Vine toamna. Îți place toamna? Deja mi-e dor de concerte. Concerte adevărate. Fără rațiune, fără control. Următorul concert va fi Scorpions la Cluj, dar până atunci mai am de așteptat. Scriu postul ăsta așa, să vedeți că n-am murit, dar nici multe nu mai am . Cât de emo e postul ăsta, damn.

 

 

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: