Japan Play Transylvania

Prima dată am aflat de Japan Play Transylvania marțea trecută când am văzut un sticker lipit pe stâlpul de la trecerea de pietoni din stația Someșul. În egoismul meu l-am luat și mi l-am lipit de sticla cu suc pe care o aveam în mână, însă ghinionul și aglomerația de pe 6 a făcut să pierd stickerul. Zilele au trecut și am uitat să mai intru pe japan-play.com, până ieri când(în sfârșit) mi-am relansat blogul și am intrat pe blogalinitiative.ro să verific campaniile aflate în derulare. Am dat de campania de promovare a Japan Play Transylvania.

 

Trebuie să recunosc că n-am avut prea mare contact cu genul ăsta de manifestări și nici nu m-a pasionat cultura japoneză, însă curioasă cum sunt, am dat niște search-uri micuțe și am aflat că festivalul Japan Play Transylvania se ține la Cluj în perioada 28-29 aprilie. Vei avea posibilitatea de a participa la niște workshopuri foarte drăguțe cum ar fi cele de animație, cosplay, manga, dar și la conferințe și proiecții. Credeți-mă, n-o să fie așa plictisitor precum sună(dacă sună).

 

Chiar dacă sunt mai mult pe lângă decât în temă, mi-ar placea să merg la proiecțiile cu documentare despre cultura japoneză(puține informații în plus n-au rănit pe nimeni) iar workshopul de light graffiti se promite a fi genial. În al doilea rând, dacă voi câștiga voi avea posibilitatea de a pune în practică lucrurile învățate la cursul de fotojurnalism, și aici lovesc 2 ținte dintr-un foc: acumulez experiență, iar pozele făcute vor intra în galeria oficială a festivalului. Știu că nu-s prea convingătoare, dar chiar îmi doresc să merg, iar dacă ghinionul face să nu fiu aleasă câștigătoare, îmi voi lua un bilet la festival oricum.

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: