Interviu cu Rares Suciu de la Natif

Marți seară am participat la un eveniment de strângere de fonduri și jucării organizat de ASPR în Shto Bar din Cluj-Napoca. La eveniment au fost invitați băieții din trupa Natif. Cu această ocazie am reușit să obțin un interviu cu unul din membrii trupei, Rareș Suciu(chitară). Mai jos aveți o parte din interviul realizat marți seara.

 

Teodora Căbuț: Cum e să fii trupă nouă pe piața muzicală clujeană?

Rareș Suciu: Nouă ca formulă, activăm de ceva timp fiecare pe piața muzicală clujeană, eu mai puțin, eu sunt numai de 2 ani aici, și altfel, cum să fie, foarte fain, din septembrie până acum am avut 8 concerte, 8 sau 9.

 

T.C. : Alături de ce alte formații ați mai cântat?

R. S. : Am cântat alături de Compact, Iris, Direcția 5, Luna Amară, Vița de vie. Cu Natif am cântat cu Partizan, singura trupă mare cu care am avut tangențe de când suntem în formula actuală.

 

T. C. : Vă gândiți la un eventual album?

R. S. :  Da, evident, în prima sau a doua lună din anul viitor sperăm să reușim să înregistrăm ceva. Prima etapă ar fi să înregistrăm un demo,  tragem un demo și de acolo mai multe nu vă zic.

 

T. C. :  Cine scrie textele melodiilor voastre?

R. S. : Vocalul, Crecan Andrei, supranumit Ciba, Super Ciba.

 

T. C. : Ce planuri aveți pentru 2012?

R. S. :În ianuarie, din câte am înțeles o să cântăm la Chișinău, amănunte nu cunosc în momentul de față, o să trebuiască să ne reînoim pașapoartele sau să ne facem, cei care nu au. O să fie foarte fain, încercăm să cântăm în cât mai multe orașe,  pentru că nu vrem să fie doar o singură deplasare pentru un singur concert. Chișinăul e departe, de aici până la Chișinău e cât de la Chișinău până aici.

 

T. C. : Cu ce vă mai ocupați pe lângă muzică?

R. S. : Lucrez la un magazin de instrumente muzicale și după program predau chitară la Școala de Arte “Tudor Jarda” din Cluj.

 

T. C. : V-ați gândit la o promovare mai agresivă pe internet?

R. S. : Da, pe internet avem pagina de facebook, toată lumea ne poate găsi pe facebook, www.facebook.com/natifcluj.  După ce scotem demo-ul am putea discuta de o promovare pe net.

 

Știu, interviul e cam slăbuț, dar…a fost primul meu interviu. Data viitoare o s-o fac mai bine, chestia e că a trebuit să tai mai multe lucruri la montaj.

 

Foto: www.facebook.com/natifcluj

Te-a umezit postul? Dă un share mic!

Leave a Reply

%d bloggers like this: